Basket Talk

NBA: Το Νο31 του Draft 2020 εγκατέλειψε την ενεργό δράση εξαιτίας κατάθλιψης!

NBA: Το Νο31 του Draft 2020 εγκατέλειψε την ενεργό δράση εξαιτίας κατάθλιψης!

Ο Τάιλερ Τέρι, τον οποίο επέλεξαν οι Μάβερικς στο Νο31 του NBA Draft 2020, αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του στο μπάσκετ, εξαιτίας του άγχους που του προκαλούσε και τον οδήγησε κατάθλιψη.

Το 2020 ο Τάιλερ Τέρι επιλέχθηκε στο Νο31 του NBA Draft από τους Ντάλας Μάβερικς, όμως δύο χρόνια αργότερα ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μόλις σε ηλικία 22 ετών.

Ο λόγος κρύβεται πίσω από την κατάθλιψη και το άγχος που του προκάλεσε ο πρωταθλητισμός, τονίζοντας ότι είχε χάσει τον εαυτό του. Ο Τέρι μάλιστα έκανε γνωστή την εν λόγω απόφαση μέσω δημοσίευσης στο Instagram.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

«Μου είναι πολύ δύσκολο να μοιραστώ αυτό το μήνυμα, το οποίο με έκανε ιδιαίτερα συναισθηματικό κατά τη συγγραφή του. Σήμερα αποφάσισα να αφήσω το άθλημα το οποίο έχει διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την ταυτότητά μου. Αυτό το οποίο με καθοδήγησε από τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα και μέσα από το οποίο έχω καταφέρει σπουδαία πράγματα, έχω δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις και φιλίες ζωής.

Σε σημείο που αντί να χτίζει, άρχισε να με καταστρέφει. Σε σημείο που άρχισα να με απεχθάνομαι και να αμφισβητώ την αξία μου, πολύ περισσότερο από όσο έβλεπαν ή καταλάβαιναν οι γύρω μου.

Μαύρες σκέψεις, πρωινή ναυτία και δυσκολία στην αναπνοή λόγω αυτή της πέτρας που καθόταν στο στήθος μου και με βάραινε περισσότερο από όσο μπορούσα να αντέξω. Αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή του άγχους που μου προκαλούσε αυτό το άθλημα και ενώ είμαι ευγνώμων για τις πόρτες που μου άνοιξε, δεν μπορώ να συνεχίσω να παλεύω για κάτι που δεν είμαι πλέον ερωτευμένος.

Στην καλύτερη να μείνω γνωστός ως αποτυχία ή χαμένο ταλέντο. Ίσως αυτά να ισχύουν σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, όμως οι μεγαλύτερες αποτυχίες καμιά φορά οδηγούν στις μεγαλύτερες επιτυχίες στη ζωή.

Υπάρχουν περισσότερα για εμένα στον έξω κόσμο και είμαι ανυπόμονος να τα εξερευνήσω. Και για πρώτη φορά να μπορέσω να βρω την ταυτότητά μου έξω από το μπάσκετ.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων σε όσους πίστεψαν σε εμένα και απολογούμαι σε όσους απογοήτευσα. Αλλά κατευθύνομαι πλέον σε έναν άλλο δρόμο, ο οποίος ευελπιστώ ότι θα με οδηγήσει στην ευτυχία και θα μου επιτρέψει να αγαπήσω ξανά τον εαυτό μου»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0