Basket Talk

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 70-64: Ανώδυνη ήττα, στη 2η θέση του ομίλου οι «πράσινες»

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 70-64: Ανώδυνη ήττα, στη 2η θέση του ομίλου οι «πράσινες»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα (70-64) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Eurocup γυναικών, όμως θα προχωρήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Eurocup γυναικών, ταξίδεψε στη Σερβία για να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου, όμως δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε με 70-64 από τον Ερυθρό Αστέρα.

 Οι «πράσινες» μετά το καλό ξεκίνημα και το 2-12 στα πέντε πρώτα λεπτά του αγώνα, έριξαν την απόδοσή τους. Η Ριντ ξεχώρισε για τις φιλοξενούμενες με 6 πόντους και 2 ασίστ στην πρώτη περίοδο.

Τη σκυτάλη από την Αμερικανίδα πήρε στην δεύτερη περίοδο η Νεντέλικοφ. Η γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα από τη Σερβία, έδωσε το σήμα για… αντεπίθεση των γηπεδούχων καθώς με 7 προσωπικούς της πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Ερυθρός ανέτρεψε το ματς και πέρασε μπροστά, με σκορ ημιχρόνου 41-30.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ανατρέψει το ματς, όμως η γηπεδούχος ομάδα δεν επέτρεπε στο «τριφύλλι» να μπει σε θέση… οδηγού.

Η εκπληκτική εμφάνιση της Ριντ, η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ δεν ήταν αρκετή για να φέρει το… διπλό και να έχει ο Παναθηναϊκός πιο ευνοϊκή κλήρωση στην επόμενη φάση του Eurocup γυναικών.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 25-8, 13-18, 16-16

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0