Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο»

Μπαρτζώκας: «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραμένει προσγειωμένος, παρά τις μεγάλες νίκες της ομάδας του το τελευταίο διάστημα. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν για την 13η αγωνιστική της EuroLeague: 

«Πάντα ακολουθώ την ίδια τακτική όσον αφορά στην προετοιμασία του αγώνα, χωρίς φανφάρες και ενθουσιασμό. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τη δουλεία μας. Νομίζω πως δεν έχει τόσο σχέση με εμένα και τους συνεργάτες μου, όσο με τους παίκτες.

Οι παίκτες πρέπει να είναι και είναι επαγγελματίες. Και όταν λέω επαγγελματίες δεν εννοώ μόνο στις απολαβές, αλλά και στη νοοτροπία τους. Στον τρόπο που προετοιμάζει ο κάθε ένας τον εαυτό του. Είμαστε συμπαγής ομάδα και αυτό μας βοηθά να κάνουμε καλές εμφανίσεις και νίκες


Η Βιλερμπάν είναι καλύτερη εντός έδρας. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Η αντίπαλός μας αμύνεται πολύ καλά στην μπάλα, παίζει καλή άμυνα. Τώρα τελευταία παρουσίασαν και κάποιες νέες τακτικές στην άμυνα.

Είναι σε καλό μομέντουμ, γιατί έχουν κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, δείχνουν πως σιγά σιγά έχουν βρει την ταυτότητα και την χημεία τους. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα
».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0