Basket Talk

Φενέρμπαχτσε: Αήττητο ήταν και... πάει, στην Τουρκία, πριν το ΣΕΦ!

Φενέρμπαχτσε: Αήττητο ήταν και... πάει, στην Τουρκία, πριν το ΣΕΦ!
No Καλάθης σημαίνει ήττα για την Φενέρμπαχτσε στο τουρκικό πρωτάθλημα αφού έπειτα από 9 αγωνιστικές, η αρμάδα του Ιτούδη έφυγε με... κατεβασμένο το κεφάλι από το παρκέ, στο ντέμρπι κορυφής με την Τουρκ Τέλεκομ (αντίπαλος του Προμηθέα στο EuroCup) λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
Δέκατο και.. κάηκε η Φενέρμπαχτσε, η οποία λίγα 24ωρα πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Euroleague (13/12, 20:00), υπέστη την πρώτη της ήττα στο τουρκικό πρωτάθλημα από την Τουρκ Τέλεκομ (75-82).

Τα «καναρίνια» αγωνίστηκαν χωρίς τον Νικ Καλάθη ενώ εκτός 12αδας έμεινε και ο τραυματίας Σκότι Γουίλμπεκιν. Από την αρχή του παιχνιδιού, η Φενέρ δεν είχε τον έλεγχο του και η προσπάθειά της στο φινάλε αποδείχτηκε άκαρπη. Κορυφαίος για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν ο Τζόναθαν Μότλεϊ με 16 πόντους ενώ από κοντά βρίσκονταν και οι Χέιζ και Γκούντουριτς με 12 πόντους.

Από την άλλη, η Τουρκ Τέλεκομ την έπιασε στην κορυφή (9-1) και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Προμηθέα, Τζέριαν Γκραντ, μέτρησε 20 πόντους και 7 ασίστ ενώ άλλους 20 πόντους πρόσθεσε ο Τέιλορ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0