Basket Talk

Μάβερικς - Μπακς: Το... ριφιφί των Μπακς που έκανε έξαλλο τον αβοήθητο Ντόντιστς! (video)

Μάβερικς - Μπακς: Το... ριφιφί των Μπακς που έκανε έξαλλο τον αβοήθητο Ντόντιστς! (video)
Το φινάλε του ματς στο Ντάλας έκρυβε.. συγκινήσεις μόνο που αυτές δεν επωφέλησαν τους γηπεδούχους. Οι Μάβερικς που έμοιαζαν 12'' πριν το τέλος να έχουν «αγκαλιάσει» τη νίκη, ηττήθηκαν από τον Γιάννη (καθόταν στον πάγκο λόγω φάουλ) και την παρέα του (105-106) και το γεγονός αυτό έκανε τον Ντόντσιτς να αποχωρήσει... έξαλλος από το παρκέ.
Το τετρημένο αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά αληθές στο Ντάλας. Καμία μα καμία αναμέτρηση δεν λήγει πριν ακουστεί η... χοντρή κυρία στο μπάσκετ και ο Λούκα Ντόντσιτς το βίωσε για τα καλά κόντρα στους Μπακς.

Οι πρωταθλητές του 2021 ακόμα και αν βρέθηκαν να κυνηγούν στο τέλος της τρίτης περιόδου (-12) δεν τα παράτησαν και γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση μπαίνοντας για τα καλά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Παρόλο που στο τέλος έπρεπε να πάιξουν χωρίς τον ηγέτη τους, Γιάννη Αντετοκούνμπο (6 φάουλ).

Ακόμα και έτσι όμως και παρότι ήταν εκείνοι που είχαν τον πρώτο λόγο, στα 29.1 πριν το φινάλε άλλα έλεγε ο φωτεινός πίνακας. Και εξηγούμε τις τελευταίες δραματικές στιγμές:
  • Λούκα για το 105-104 και το προβάδισμα στα 29.1''
    - Μίντλετον αστοχεί
    -Φίνεϊ-Σμιθ 0/2 βολές στα 10.7''
    -Alley oop Χιλ - Λόπεζ και 105-106 για τους Μπακς
    -Άστοχο τρίποντο Λούκα
  • Έξαλλος και ηττημένος παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Σλοβένος σούπερ σταρ 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0