Basket Talk

Μάβερικς - Μπακς 105-106: Αλύγιστη και στο Ντάλας η παρέα του Γιάννη με... clutch Λόπεζ στο φινάλε! (video)

Μάβερικς - Μπακς 105-106: Αλύγιστη και στο Ντάλας η παρέα του Γιάννη με... clutch Λόπεζ στο φινάλε! (video)
Τι κι' αν βρέθηκαν να κυνηγούν διαφορά 12 πόντων στην τρίτη περίοδο. Οι Μπακς βρήκαν τις λύσεις, ο Γιάννης πρωτοστάτησε φυσικά στο come back όμως είδε (καθήμενος από τον πάγκο λόγω 6ου φάουλ) τον Μπρουκ Λόπεζ να δίνει το σπουδαίο διπλό στα «ελάφια» (105-106) στο Ντάλας επί του Ντόντσιτς και της παρέας του.
«Πολύ σκληροί για να πεθάνουν» οι Μιλγουόκι Μπακς και στην έδρα των Μάβερικς. Οι πρωταθλητές του 2021 βρίσκονταν στα σχοινιά μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου (-12) ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και με την κομβική συνεισφορά του σούπερ σταρ τους, Γιάννη Αντετοκούνμπο κατάφεραν και.. έκλεψαν τη νίκη μέσα από τα χέρια της ομάδας του Ντάλας (105-106).


Το φινάλε βέβαια δεν το καθόρισε ο Giannis ούτε καν ο Κρις Μίντλετον. Εκείνος που είπε την... τελευταία λέξη ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ μπροστά στα μάτια του... καθήμενου λόγω φάουλ, Έλληνα άσου. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να «κλειδώσουν του ματς 12'' (105-104 ήδη το σκορ υπέρ τους) πριν το τέλος όμως η γραμμή των δεν ήταν και τόσο... φιλάνθρωπη για τον Φίνεϊ-Σμιθ. Ο Αμερικανός αστοχησε και στις δύο βολές, ο Χιλ «σέρβιρε» ένα back door alley oop, το οποίο τέλειωσε με λει απ ο Μπρουκ Λόπεζ και οι Μπακς έφυγαν με μεγάλο διπλό από το Ντάλας

Για τον Γιάννη, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε πολύ πριν την τελευταία κόρνα αφού χρεώθηκε με το 6ο του φάουλ μετρώντας 28 πόντους,, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 7 λάθη στα 35 λεπτά που πάτησε στο παρκέ. Στο σκοράρισμα ακολούθησε ο Μίντλετον με 19 πόντους (3ριμπ., 5ασ.), ο Χόλιντεϊ είχε 17 (7ριμπ., 6ασ.) και ο Άλεν 12 με 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο...από μηχανής ήρωας, Λόπεζ έμεινε στους 4.

Από την αντίπερα όχθη, ο magic Luka είχε κάθε λόγο να νιώθει εκνευρισμένος καθώς είχε 33 πόντους με 11 ασίστ και 6 ριμπάουντ συν δύο κλεψίματα. Βέβαια, δεν πήρε τις ανάλογες βοήθειες καθώς ο Ντινγουίντι σταμάτησε στους 15 και ο Γουντ στους 14.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0