Basket Talk

Το ΣΕΦ υποδέχεται τους Τεόντοσιτς-Χάκετ, βραβεύει τον Βεζένκοφ και το BN Sports είναι... εδώ! (video)

Το ΣΕΦ υποδέχεται τους Τεόντοσιτς-Χάκετ, βραβεύει τον Βεζένκοφ και το BN Sports είναι... εδώ! (video)
Το φαληρικό γήπεδο το βράδυ της Παρασκευής (9/12) φοράει... τα καλά του. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια των Μίλος Τεόντοσιτς και Ντάνιελ Χάκετ, που έχουν «γράψει» τη δική τους ιστορία στον Πειραιά στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής της Euroleague και το BN Sports βρίσκεται στις επάλξεις, δίνοντας εικόνα και ήχο.
Ευρωλίγκα πράξη...12η για φέτος και ο Ολυμπιακός θέλει να «ρεφάρει» την ήττα από την πρωταθλήτρια Εφές. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ψυχοφθόρο αλλά νικηφόρο ντέρμπι της Δευτέρας (5/12) κόντρα στον «αιώνιο» στρέφουν και πάλι την προσοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, υποδεχόμενοι δύο γνωστούς από τα παλιά.

Μίλος Τεόντοσιτς και Ντάνιελ Χάκετ βρίσκονται στο ΣΕΦ, ξυπνώντας μνήμες «ερυθρόλευκης τρέλας».

H είσοδος των Πειραιωτών για το καθιερωμένο ζέσταμα με τον Σάσα Βεζένκοφ να... κουβαλά τον Κώστα Σλούκα.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τα «ερυθρόλευκα» χρόνια τους. Λατρεύτηκαν όσο λίγοι από τον κόσμο της ομάδας (και όχι άδικα) και φυσικά αποθεώθηκαν! Ντάνιελ Χάκετ και Μίλος Τεόντοσιτς λοιπόν ξανά στον Πειραιά.
Με την αποστολή των Ιταλών βρίσκεται και ο Τόρνικε Σενγκέλια με τον Γεωργιανό να επιστρέφει στην ενεργό δράση.
O διαστημικός Σάσα Βεζένοφ των 19.2 πόντους με 68.5% εντός παιδιάς, 7.8 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ για το μήνα Νοέμβριο, παρέλαβε το βραβείο του MVP.
Μπορεί ο Μέσι και η παρέα του να... έκλεψαν μπόλικο κόσμο σήμερα από το ΣΕΦ, ωστόσο όσοι βρέθηκαν σ' αυτό, φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Άλλωστε και η ίδια η ομάδα τους ανάγκαζε με το μπάσκετ που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0