Basket Talk

Basket League: Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι του ΣΕΦ - «Καμπάνα» και σε Άρη και Σερέλη

Basket League: Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι του ΣΕΦ - «Καμπάνα» και σε Άρη και Σερέλη
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 1.900 ευρώ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Δευτέρας (5/12) με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Παράλληλα ποινή επιβλήθηκε και στους Χρήστο Σερέλη και ΚΑΕ Άρη για τα γεγονότα του «Nick Gallis Hall».

O Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο ύψους 1.900 ευρώ, μαζί με μια έγγραφη σύσταση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για όσα έλαβαν χώρα στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν βέβαια τα... χειρότερα, καθώς απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες για χρήση λέιζερ, για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, αλλά και για επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο πριν την έναρξη του ντέρμπι. 

Επιπλέον ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε και την ΚΑΕ Άρης για όσα έγιναν στο ματς με το Λαύριο, για την 8η αγωνιστική της Basket League. Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να καταβάλουν πρόστιμο συνολικού ύψους 2.400 ευρώ. Δεν την γλύτωσε όμως ούτε ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χρήστος Σερέλης, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, μετά την αποβολή του με το Λαύριο, στο ματς με τον Άρη

www.bnsports.gr 


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0