Basket Talk

Ρεάλ Μαδρίτης - Μονακό: «Πάγωσε» το Wizink Center - Σοκαριστικός τραυματισμός και αποχώρηση με το φορείο για τον Λόιντ! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μονακό: «Πάγωσε» το Wizink Center - Σοκαριστικός τραυματισμός και αποχώρηση με το φορείο για τον Λόιντ! (video)
Δευτερη σερί εβδομάδα που παίκτης της Μονακό τραυματίζεται και χρειάζεται να μπει μέσα το φορείο για να αποχωρήσει. Αυτή τη φορά ήταν ο Τζόρνταν Λόιντ, ο άτυχος, ο οποίος με 6.8 δεύτερα να απομένουν για το φινάλε, δέχτηκε δυνατή (ακόυσια) αγκωνιά στο πρόσωπο από τον Γιαμπουσέλε και χρειάστηκε η επέμβαση των διασωστών για να αποχωρήσει.
Στη Μαδρίτη και στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της 12ης αγωνιστικής της Euroleague, ο χρόνος σταμάτησε 6.8 δευτερόλπετα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας (πήγε παράταση).

Ο Τζόρνταν Λοίντ, σε μια προσπαθειά του να διεκδικήσει το επιθετικό ριμπάουν και με την Μονακό να κυνηγά στο σκορ τη Ρεάλ (84-80), δέχτηκε μία δυνατή αγκωνιά στο πρόσωπο από τον Γιαμπουσέλε (χωρίςνα το θέλει), με αποτέλεσμα να αιμορραγίσει και να διακοπεί προσωρινά το ματς μέχρι να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
Δράση ανέλαβαν οι διασώστες από εκεί και πέρα, οι οποίοι ακολούθησαν το πρωτόκολλο, παρέχοντάς του οξυγόνο. Ο Αμερικανός, λίγες στιγμές αργότερα αποχώρησε σε φορείο, μέσα σε χειροκροτήματα από το κοινό αλλά και τους παίκτες των δύο ομάδων.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0