Basket Talk

Αποκάλυψη: Ο Μπάνε Πρέλεβιτς κατεβαίνει υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ

Αποκάλυψη: Ο Μπάνε Πρέλεβιτς κατεβαίνει υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ

Μπορεί οι εκλογές στην ελληνική Λίγκα να είναι προγραμματισμένες μετά την άνοιξη του 2023 όμως ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για την διαδοχή του νυν προέδρου Βαγγέλη Γαλατσόπουλου με έναν άλλο παράγοντα που προέρχεται από την μπασκετική οικογένεια του ΠΑΟΚ, τον Μπάνε Πρέλεβιτς, να ενημερώνει ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports, o Πρέλεβιτς ξεκίνησε ήδη τηλεφωνικές επαφές ενημέρωσης των κορυφαίων παραγόντων των ομάδων της Basket League σχετικά με την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της λίγκας ανοίγοντας έτσι πρόωρα την προεκλογική κουβέντα.

Ο Πρέλεβιτς μέχρι πριν λίγα χρόνια βρισκόταν στον προεδρικό θώκο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενώ τον «Δικέφαλο του Βορρά» τον υπηρέτησε τόσο ως παίκτης και προπονητής αλλά και ως general manager.

Η πιθανή εκλογή του ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ θα συνεχίσει την παράδοση παραγόντων του ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη θέση αφού στο παρελθόν πρόεδροι διατέλεσαν τόσο ο νυν Βαγγέλης Γαλατσόπουλος όσο και τη δεκαετία του 2000 ο Βασίλης Οικονομίδης.

Να σημειωθεί ότι πρόθεση για να διεκδικήσει την προεδρία του ΕΣΑΚΕ στις προσεχείς εκλογές έχει εκφράσει ανεπίσημα και ο πρώην αντιπρόεδρος του ΔΣ της λίγκας Γιώργος Πανταζόπουλος παράγοντας του Περιστερίου.

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0