Basket Talk

Euroleague Fantasy Injury Report Round 12: «Νοσοκομείο» Μπάγερν και Ρεάλ, ελλείψεις στον Παναθηναϊκό!

Euroleague Fantasy Injury Report Round 12: «Νοσοκομείο» Μπάγερν και Ρεάλ, ελλείψεις στον Παναθηναϊκό!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό, με τον Νείτ Γουόλτερς να ταλαιπωρείται από γρίπη και να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του κόντρα στην Αρμάνι. Με σημαντικές αλλά και… γνωστές απουσίες η Ιταλική ομάδα. Κανονικά θα βρεθεί στο ΣΕΦ ο Μίλος Τεόντοσιτς μετά την κερδισμένη έφεση της Βίρτους για την ποινή του Σέρβου πλέι-μέικερ.

H Euroleague βρίσκεται στις επάλξεις με τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα για το που κυμαίνεται η κάθε ομάδα, να έχουν… βγει. Ο παράγοντας τραυματισμοί ωστόσο ανέκαθεν επηρέαζε την κατάσταση και τις ισορροπίες και δυστυχώς ο «χορός», καλά κρατεί ακόμα σε αρκετές από αυτές.

Στα του… οίκου μας, η αγωνιστική «ανάσταση» του Παναθηναϊκού είναι στα συν, αλλά αν θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή, πρέπει να το κάνει με έλλειμα στον άσο. Ο Μάριους Γκριγκόνις βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στα πιτ και θέση δίπλα του, με φόρμα και όχι με αθλητική περιβολή, θα πάρει πιθανότατα και ο Νέιτ Γουόλτερς. Ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» ταλαιπωρείται από μία γρίπη, μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Υγεία» και πολύ δύσκολα θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Ράντονιτς για την αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι.

Και οι Μιλανέζοι βέβαια, μπορεί να ταξίδεψαν με τον Τόνουτ και τον Μπίλι Μπάρον στην Αθήνα, ωστόσο στερούνται των σημαντικότατων υπηρεσιών των Ντατόμε, Πάνγκος και Σιλντς. Η έτερη ιταλική της διοργάνωσης, Βίρτους Μπολόνια, θα επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα και τον Πειραιά αυτή τη φορά, έχοντας μαζί της, τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές για τις απρεπείς του κινήσεις προς τους διαιτητές του αγώνα με την Εφές, ωστόσο η ομάδα του κέρδισε την έφεση και έτσι θα ξανασυναντήσει παλιούς φίλους και γνωστούς. Αντίθετα αμφίβολος είναι ο Σέμι Οτζελέγε. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, περιμένει τη Βίρτους το βράδυ της Παρασκευής (9/12), πάνοπλος.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, σημαντικούς… πονοκεφάλους πρέπει να έχει τόσο ο Αντρέα Τρινκέρι όσο και ο Τσους Ματέο, βλέποντας το απουσιολόγιο γεμάτο. Αρκετές νέες προσθήκες σε αυτό από τους Βαυαρούς με κυριότερη αυτή του αρχηγού, Λούτσιτς. Στη Μαδρίτη, αμφίβολος είναι ο Γουόλτερ Ταβάρες, ενώ πιθανότητες για να αγωνιστεί έχει ο Γιαμπουσέλε.

Η Μακάμπι έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον σέντερ  Άλεξ Πόιθρες, φθηνά τη… γλύτωσε ο  Τζον Μπράουν της Μονακό, ο οποίος πιθανότατα θα αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ ενώ οι τραυματισμοί του Κρις Μπράουν και του Λεκαβίτσιους, θα τους αφήνουν αρκετές εβδομάδες εκτός των υποχρεώσεων της Βαλένθια και της Ζαλγκίρις αντίστοιχα.

Στην Τουρκία τα συναισθήματα είναι αντίρροπα. Ο Ιτούδης πέρα από τους Γουίλμπεκιν, Πιερ και Μπιέλιτσα, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον ταλαιπωρημένο, λόγω ασθένειας,  Γκούντουριτς, για να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ενόψει Άλμπα. Τέλος, στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές τα χαμόγελα για την επιστροφή του Λάρκιν μετατράπηκαν γρήγορα σε ανήσυχα πρόσωπα μιας και ο Τούρκος  σουπερ σταρ,  αποχώρησε χωλαίνοντας από το γήπεδο την Τρίτη (6/12) σε ματς πρωταθλήματος Τουρκίας και ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάτι σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά το Injury Report της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον, Γιόνας Μάτισεκ,

Αναντολού Εφές: Ντόγκους Μπαλμπάι, Σειν Λάρκιν (αμφίβολος)

Αρμάνι Μιλάνο: Σέιβον Σιλντς, Λουίτζι Ντατόμε, Κέβιν Πάνγκος

Βαλένθια: Μάρτιν Χέρμανσον, Μίλαν Χιμένεθ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Κρις Τζόουνς

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν

Βίρτους Μπολόνια: Αουντού Αμπάς, Λέο Μενάλο, Τόρνικε Σενγκέλια, Σέμι Οτζελέγε (αμφίβολος)

Ερυθρός Αστέρας: Νίκολα Ιβάνοβιτς

Ζαλγκίρις Κάουνας: Λούκας Λεκαβίτσιους

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πόιθρες

Μονακό: Τζον Μπράουν (αμφίβολος)

Μπάγερν Μονάχου: Ζαν Μαρκ Σίσκο, Τζέισον Τζορτζ (αμφίβολος), Όγκουστιν Ρούμπιτ, Κόρει Γουόλντεν, Νικ Βάιλερ-Μπαμπ, Βλάντιμιρ Λούτσιτς

Μπαρτσελόνα: Σέρχι Μαρτίνεθ, Άλεξ Αμπρίνες, Σανλί, Κόρι Χίγκινς

Μπασκόνια: Τάντας Σεντεκέρσκις (αμφίβολος)

Ολυμπιακός: -

Παναθηναϊκός: Μάριους Γκριγκόνις, Γουόλτερς (αμφίβολος)

Παρτιζάν:, Κοπρίβιτσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερνάντεθ, Κάρλος Αλοθέν, Άνταμ Χάνγκα Γιαμπουσέλε (αμφίβολος), Γουόλτερ Ταβάρες (αμφίβολος), Γκάμπριελ Ντεκ (αμφίβολος)

Φενέρμπαχτσε: Νεμάνια Μπιέλιτσα, Σκότι Γουίλμπεκιν, Ντισόν Πιερ, Μάρκο Γκούντουριτς (αμφίβολος)

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0