Basket Talk

Χρυσός ο Αντετοκούνμπο... Αργυρό οι Μπακς! (video)

Χρυσός ο Αντετοκούνμπο... Αργυρό οι Μπακς! (video)
Greek Night στο Μιλγουόκι με... Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μοιράζει 35αρα στους Κινγκς και αυτόγραφα σε μικρά παιδιά.
Οι Μπακς υποδέχθηκαν τους Κινγκς στο «Φάιζερ Φόρουμ» και επικράτησαν με 126-113. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με 35 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε μία βραδιά που πήρε δύναμη από το... ελληνικό στοιχείο που ξεχώρισε.

Οι Μπακς είχαν Greek night και στο ημίχρονο της αναμέτρησης έγινε ένα μικρό πάρτι. Έλληνες ντυμένοι τσολιάδες εμφανίστηκαν στο παρκέ του γηπέδου και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, με το «Ελεύθερος» του Κωνσταντίνου Αργυρού να ακούγεται από τα μεγάφωνα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, προφανώς και είδε τα όσα έγιναν στην έδρα των «ελαφιών» και με ποστάρισμά του στα social media έγραψε: «Ελλαδάρα είσαι παντού».

Η βραδιά όμως, ολοκληρώθηκε με τον κατάλληλο τρόπο για τους μικρούς φίλους των Μπακς που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, παρέμειναν στο παρκέ με τη λήξη του αγώνα. Συζήτησαν με πολλά παιδιά, βάρεσαν βολές μαζί τους, ενώ τους υπέγραψαν αυτόγραφα στα ιδιαίτερα bobble heads, τα οποία είναι τα μικρά κουκλάκια με το μεγάλο κεφάλι. Πολύ όμορφες εικόνες και... παιδικά χαμόγελα, τα οποία είναι ανεκτίμητα.
Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0