Basket Talk

Τεόντοσιτς: Μειώθηκε η ποινή του - Παίζει κανονικά με Ολυμπιακό!

Τεόντοσιτς: Μειώθηκε η ποινή του - Παίζει κανονικά με Ολυμπιακό!
Η Euroleague τελικά έκανε αποδεκτή την έφεση της Βίρτους Μπολόνια για την ποινή των δύο αγωνιστικών στον Μίλος Τεόντοσιτς κι' έτσι, ο Σέρβος γκαρντ θα βρεθεί τελικώς σε... γνώριμα λημέρια, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Σκαριόλο για το ματς με τον Ολυμπιακό (9/12, 21:00).
Η τιμωρία τελικά του Μίλος Τεόντοσιτς μειώθηκε στο μισό μετά την κερδισμένη έφεση της Βίρτους Μπολόνια και έτσι ο έμπειρος γκαρντ θα βρεθεί την Παρασκευή (9/12, 21:00) το βράδυ στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσε την πρώην ομάδα του.

Θυμίζουμε πως είχε αποβληθεί στον αγώνα κόντρα στην Εφές Ανατολού αφού είχε γίνει... πυρ και μανία μετά από αντιαθλητικό φάουλ που του χρέωσαν οι διαιτητές. Η κάμερα είχε πιάσει τον Σέρβο να βρίζει τους διαιτητές και να τους πλησιάζει σε απόσταση... βολής. Αυτό οδήγησε στην τεχνική ποινή και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η ποινή που του επιβλήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή ήταν δύο αγωνιστικών ωστόσο η Βίρτους χρησιμοποίησε το δικαίωμα της έφεσης που είχε και εν τέλει δίκαιωθηκε. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Μίλος εξέτισε την ποινή του στο ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και ο «πολυμήχανος» Τεόντοσιτς θα δώσει κανονικά το... παρών κόντρα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (9/12).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0