Basket Talk

Ντέρικ Ουίλιαμς: «Καρμέλο, έλα στον Παναθηναϊκό» (video)

Ντέρικ Ουίλιαμς: «Καρμέλο, έλα στον Παναθηναϊκό» (video)

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντέρικ Ουίλιαμς παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο basketnews.com και μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες του ευρωπαϊκού μπάσκετ και την συμβουλή που θα έδινε στον Καρμέλο Άντονι να αγωνιστεί στο «τριφύλλι».

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς αποτελεί ένας από τους παίκτες-κλειδιά του φετινού Παναθηναϊκού, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό, στην αγωνιστική ανάκαμψη που επιδιώκει «τριφύλλι» στις υποχρεώσεις του, εντός και εκτός συνόρων.

Ο Αμερικανός άσος, μίλησε στο basketnews.com και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσαρμογή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, την συμβουλή που θα έδινε στον Άντονι να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και στους Μίσιτς, Κλάιμπερν και Μάικ Τζέιμς που όπως τόνισε, θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο NBA.

Για την προσαρμογή του στην Ευρώπη: «Είναι η πέμπτη χρονιά μου στην Ευρώπη, αν και μπόρεσα να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα από την πρώτη μου σεζόν με την Μπάγερν. Ωστόσο, είναι πολύ διαφορετικό μπάσκετ».

Τι θα συμβούλευε τους Καρμέλο Άντονι και Αϊζάια Τόμας αν σκεφτόντουσαν την προοπτική της Ευρώπης: «Θα του έλεγαν να πάνε στον Παναθηναϊκό, αυτό είναι το βασικό πράγμα».

Για τους Μίσιτς, Κλάιμπερν και Μάικ Τζέιμς: «Υπάρχουν πολλά παιδιά που κάνουν τη διαφορά στην Ευρώπη και θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο ΝΒΑ. Μεταξύ αυτών, είναι σίγουρα είναι οι Μίσιτς, Κλάιμπερν και Μάικ Τζέιμς. Οι συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να βάλουν την μπάλα στο καλάθι με χαρακτηριστική ευκολία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0