Basket Talk

Εφές: Άστραψε και... βρόντηξε ο Αταμάν για την νοοτροπία των παικτών του!

Εφές: Άστραψε και... βρόντηξε ο Αταμάν για την νοοτροπία των παικτών του!
Η Εφές Ανατολού γνώρισε την ήττα στη δεύτερη παράταση από την Καρσίγιακα  με «μυθική» εμφάνιση του Ανγκόλα και ο Εργκιν Αταμάν έγινε... πυρ και μανία με τους αθλητές του. «Κάποιοι δε θα φορούν πια τη φανέλα της Εφές» είπε μεταξύ άλλων.
Ποιος είδε τον Αταμάν και δεν τον φοβήθηκε μετά την ήττα της Εφές από την Καρσίγιακα. Μπορεί η πρωταθλήτρια Ευρώπης να γύρισε το ματς με τον Ολυμπιακό και να πήρε τη νίκη, ωστόσο στο τουρκικό πρωτάθλημα «στραβοπάτησε» και αυτό εξόργισε τον προπονητή της. 

Ο Τούρκος κόουτς έκανε λόγο ουσιαστικά για αδιάφορους παίκτες, με λάθος νοοτροπία και αυτό ουσιαστικά θα τους στοιχίσει και το τη θέση τους στο ρόστερ.

«Κάποιοι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες μετά την EuroLeague. Από κάποιους άλλους δεν έχουμε την παραμικρή συνεισφορά! Από τη στιγμή λοιπόν που αυτοί οι παίκτες δεν έχουν σκοπό να δουλέψουν παραπάνω για να βελτιωθούν, θα πάρουμε επιπλέον μέτρα. Η Αναντολού Εφές είναι κλαμπ νικητών! Είναι μια ομάδα για παίκτες που δίνουν τα πάντα για τη νίκη. Θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε όμως αυτοί που δεν έχουν την ίδια νοοτροπία δεν θα φορούν πια τη φανέλα της Εφές»!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0