Basket Talk

Άρης – Λαύριο 87-61: Τρίτη σερί νίκη στο κατάμεστο «Αλεξάνδρειο»! (video)

Άρης – Λαύριο 87-61: Τρίτη σερί νίκη στο κατάμεστο «Αλεξάνδρειο»! (video)

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο Άρης, που πήρε τρίτη διαδοχική νίκη στο γεμάτο «Αλεξάνδρειο», αυτή τη φορά απέναντι στο Λαύριο με 87-61. Πέμπτη νίκη για τους Θεσσαλονικείς στη φετινή Basket League, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται την όγδοη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Άλλη μία νίκη για τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο», τρίτη συνεχόμενη, όπου επικράτησε εύκολα του Λαυρίου με 87-61, για την 8η αγωνιστική της Basket League. Δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού οι Θεσσαλονικείς, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νόα Χόρκλερ, που σημείωσε 15 πόντους. Πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να σημειώνει την όγδοη ήττα της, σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Άρης δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη αντίσταση από την έναρξη του αγώνα. Μάλιστα στο 7’ έφτασε τη διαφορά στους 10, με το σκορ στο 21-11, αλλά ως το τέλος της πρώτης περιόδου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους 7, φτάνοντας στο 25-18.

Στα πρώτα τρία λεπτά της δεύτερης περιόδου το Λαύριο μείωσε σε 28-26. Στη συνέχεια, όμως, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τα «ηνία» του παιχνιδιού, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με διψήφια προβάδισμα, 13 πόντων (48-35).


Με την επανέναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες του Σερέλη έφεραν και πάλι τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα στο 25’ (54-46), αλλά μόνο προσωρινά. Μέχρι το τέλος το τρίτου δεκαλέπτου οι Θεσσαλονικείς βρήκαν λύσεις στην επίθεση και πήγαν το σκορ στο 65-51.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα, ο Άρης διαχειρίστηκε χωρίς προβλήματα την υπέρ του κατάσταση, διεύρυνε ακόμα περισσότερο το προβάδισμά του και έφτασε με άνεση στη νίκη με 87-61.

 

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 48-35, 65-51, 87-61

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0