Basket Talk

Απόλλων - Κολοσσός Ρόδου 85-66: Τέιλορ και Ντέιβις έκαναν τη... δουλειά για τους Πατρινούς (video)

Απόλλων - Κολοσσός Ρόδου 85-66: Τέιλορ και Ντέιβις έκαναν τη... δουλειά για τους Πατρινούς (video)
Οι Πατρινοί με κορυφαίους τους Τέιλορ και Ντέιβις, ήταν καλύτεροι και πήραν μια δίκαιη νίκη επί του Κολοσσού, «πιάνοντάς» τον στο 3-5 για την 8η αγωνιστική της Basket League. Τραυματίστηκε ο Σταρκς για τους φιλοξενούμενους. 
Ο Απόλλων επικράτησε με άνεση του Κολοσσού στην Πάτρα (85-66), έχοντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να πλησιάζουν μόνο στο 3ο δεκάλεπτο. Ένα «ξέσπασμα» όμως για τον Απόλλωνα στο τέλος (27-11 το επιμέρους), ήταν αρκετό για να έρθει μια εύκολη νίκη, αλλά εξαιρετικά σημαντική για τον Νίκο Βετούλα και τους παίκτες του.  
Κορυφαίοι για τους νικητές οι Ράιαν Τέιλορ με 20 πόντους και Ντέιβις με 17 και 6 ριμπάουντ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Γιαννόπουλος και Μορέιρα με 15 και 16 πόντους αντίστοιχα. Ο Κολοσσός το πάλεψε για τρεις περιόδους, όμως είδε τον Σταρκς να τραυματίζεται λίγο πριν το 30' και να μην επιστρέφει στον αγώνα, χάνοντας σε εκείνο το σημείο την συγκέντρωσή του και μην μπορώντας για 5o αγώνα φέτος να φτάσει στη νίκη μακριά από την Ρόδο

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 46-39, 60-57, 85-66

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

Έκτορας Σταυρόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0