Basket Talk

Ουόλτερς: «Δεν τα πηγαίναμε καλά εκτός έδρας - Είναι μια τεράστια νίκη για έμας»

Ουόλτερς: «Δεν τα πηγαίναμε καλά εκτός έδρας - Είναι μια τεράστια νίκη για έμας»
Για τη σημασία και τη δυσκολία της νίκης του Παναθηναικού στο Κάουνας μίλησε λίγο μετά το τέλος του ματς ο Νέιτ Ουόλτερς, ενώ στάθηκε και στη συμβολή του Ντουέιν Μπέικον στο ρόστερ του «τριφυλλιού».
Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα της Ζάλγκιρις με τους «πρασίνους».

«Κάναμε πολύ καλή αρχή σε μια δύσκολη έδρα. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πήραμε τη διαφορά» είπε σε πρώτη φάση και συνέχισε: «Ξέραμε πως θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν, στην τρίτη περίοδο βάλαμε κάποια σουτ και στην τέταρτη σταματήσαμε τον αντίπαλο σε πολλές περιπτώσεις. Στο τέλος ήταν μια τεράστια νίκη για εμάς. Δεν τα πηγαίναμε καλά μακριά από την έδρα μας, ήταν μια ομαδική δουλειά σήμερα».

Όσο για την συμβολή του Ντουέιν Μπέικον«Είναι σπουδαίος παίκτης. Κάναμε κάποιες προπονήσεις μαζί, μας έχει βοηθήσει πολύ και στα αποτελέσματα. Είμαστε πολλοί νέοι παίκτες μαζί και μαθαίνουμε ακόμα ο ένας τον άλλον. Δεν είμαστε σε ιδανική κατάσταση ακόμα αλλά σε καλύτερη από πριν».

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0