Basket Talk

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 67-81: Ο Ουίλιαμς έκανε... poster αντίπαλό του στον αιφνιδιασμό (video)

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 67-81: Ο Ουίλιαμς έκανε... poster αντίπαλό του στον αιφνιδιασμό (video)
Ο Ντέρικ Ουίλιαμς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη Zalgirio Arena και έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα της εμφανισής του με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα στον αιφνιδιασμό, κάνοντας τον poster τον Κεβάριους Χέιζ.

 

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς έκανε για έναν ακόμα αγώνα των «πρασίνων» στην Ευρώπη πράγματα και θάμματα, παίρνοντας τον Παναθηναϊκο από το χέρι, σε ένα μεγάλο «διπλό», μέσα στο Κάουνας και την «καυτή» έδρα της Ζαλγκίρις.

Πέρα από την ουσία όμως (25 πόντους με 7/10 βολές, 6/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα, μαζεύοντας και 5 ριμπάουντ με 2 ασίστ και1 κλέψιμο στα 34' που έμεινε στο παρκέ, 30 στο PIR) προσέφερε και θέαμα.

Ο Παναθηναϊκος κυνήγησε τους πρωτεύοντες αιφνιδιασμούς, εκμεταλλευόμενος την πιεστική του άμυνα σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού. Προς το τέλος του ματς λοιπόν, ο «βράχος» Γιώργος Παπαγιάννης έσβησε τα... φώτα στον Έβανς, βγάζοντας το «τρυφύλλι» στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Πονίτκα έτρεξε γρήγορα, πάσαρε στον Ουίλιαμς, οποίος ερχόταν σαν «τρέιλερ» και εκείνςο τελειώσε τη φάση με ένα τρομερό κάρφωμα. Σίγουρα η φάση αυτή θα πάρει καιρό στον Χέιζ για να την αφήσει πίσω του.
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0