Basket Talk

Ερ. Αστέρας: Μια... παρέα οι Σέρβοι, έκατσαν να δουν τη χώρα τους στο Μουντιάλ μετά το ματς με την Βίρτους!

Ερ. Αστέρας: Μια... παρέα οι Σέρβοι, έκατσαν να δουν τη χώρα τους στο Μουντιάλ μετά το ματς με την Βίρτους!
Ήταν... δίκαιο και έγινε πράξη, με τους Σέρβους να στήνουν και πάλι την γνωστή πια γιγαντοοθόνη στο κέντρο της «Αλεξάντερ Νίκολιτς Αρένα» και να μένουν μετά από αγώνα της EuroLeague για να παρακολουθήσουν το κομβικό παιχνίδι της χώρας τους με αντίπαλο την Ελβετία για την 3η αγωνιστική του 7ου Ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.  
Δείτε το τρομερό... σκηνικό που έχουν στήσει οι Σέρβοι στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα, για να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση της Σερβίας με την Ελβετία στο πλαίσιο του Μουντιάλ, λίγο μετά το τέλος του δικού τους αγώνα και την νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια για την 11η αγωνιστική της EuroLeague.
Άλλωστε το ίδιο έκαναν και την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ίδιο γήπεδο και φυσικά δεν θα μπορούσαν να χάσουν το κρίσιμο ματς της Σερβίας που κρίνει την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την EuroLeague, λίγες μέρες νωρίτερα να έχει κάνει δεκτό το αίτημά τους για αλλαγή της ώρας στον σημερινό αγώνα με την Βίρτους ώστε να έχουν... ξεμπερδέψει πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ

Έκτορας Σταυρόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0