Basket Talk

Ευρωλίγκα: Έξαλλοι στη Μπαρτσελόνα, η γραμματεία στο Βερολίνο «έφαγε» 3 δευτερόλεπτα στο φινάλε! (video)

Ευρωλίγκα: Έξαλλοι στη Μπαρτσελόνα, η γραμματεία στο Βερολίνο «έφαγε» 3 δευτερόλεπτα στο φινάλε! (video)
Πάλι καλά που... κέρδισε η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα γιατί αν είχε δεχθεί καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα θα είχε προκαλέσει... επανάσταση.
Ο λόγος; Το γεγονός ότι από σοβαρότατο και ασυγχώρητο λάθος της γραμματείας "κόλλησε" (;) το χρονόμετρο για περίπου τρία δευτερόλεπτα και ενώ απέμεναν 4,7 για το φινάλε. Με το σκορ 87-86 υπέρ της Μπαρτσελόνα ο Μίροτιτς εκτέλεσε δύο βολές.

Με την εύστοχη πρώτη έκανε το 88-86, αστόχησε στη δεύτερη με τους παίκτες της Άλμπα να παίρνουν το ριμπάουντ. Όμως το χρονόμετρο δεν ξεκίνησε να "τρέχει" από τη στιγμή του ριμπάουντ και μετά αλλά καθυστέρησε περίπου 3 δευτερόλεπτα και ξεκίνησε όταν η μπάλα μετά από μία πάσα βρισκόταν ήδη στο κέντρο με παίκτη της Άλμπα να "φεύγει" στον αιφνιδιασμό.

Οι γηπεδούχοι αστόχησαν αλλά στον πάγκο της Μπαρτσελόνα τόσο (πρώτα) ο βοηθός όσο μετά και ο ίδιος ο Γιασικεβίτσιους ήταν έξαλλοι με το πολύ σοβαρό λάθος της γραμματείας. Ο βοηθός του χτύπησε θυμωμένος το τραπέζι της γραμματείας, ο Σάρας έκανε χειρονομίες εκτός εαυτού αλλά τις... μάζεψε λόγω της νίκης της ομάδας του.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:


Το λάθος της γραμματείας έρχεται να προστεθεί σε ένα ακόμη πιο σοβαρό που προηγήθηκε στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Βίρτους Μπολόνια (27/10). Τότε που είχε προστεθεί ένας πόντος από το πουθενά στη Ρεάλ κάτι που είχαμε αναδείξει στο BN Sports (δείτε το εδώ) και ανάγκασε την Ευρωλίγκα μια μέρα μετά να παραδεχθεί το λάθος και να «διορθώσει» το τελικό σκορ σε 91-95 από 92-95.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0