Basket Talk

Ομπράντοβιτς: «Ντροπή να παίρνουν οι αντίπαλοι τόσα επιθετικά ριμπάουντ»

Ομπράντοβιτς: «Ντροπή να παίρνουν οι αντίπαλοι τόσα επιθετικά ριμπάουντ»
Η Παρτιζάν υποδέχθηκε τη Βαλένθια για την ενδέκατη αγωνιστική της Euroleague και γνώρισε την ήττα με 100-96 στην παράταση.
Η Βαλένθια επικράτησε εκτός έδρας της Παρτιζάν με 100-96 (παράταση) με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δίνει συγχαρητήρια στους Ισπανούς. Ο Σέρβος coach, εξέφρασε τα παράπονά του για την άμυνα της ομάδας τους και τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι αντίπαλοι, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιβάλει πρόστιμο στους παίκτες της.

Διαβάστε όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στη Βαλένθια, ήταν καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη από μας. Εμείς είχαμε προβλήματα στην προετοιμασία του αγώνα με τους τραυματισμούς του Λεσόρ και του Σμάιλαγκιτς. Δεν είχαμε αρκετούς παίκτες για να δουλέψουμε σωστά. Όμως είναι ντροπή να παίρνουν τόσα επιθετικά ριμπάουντ. Πήραν 16 επιθετικά ριμπάουντ κι εμείς είχαμε 17 επιθετικά. Δώσαμε συνολικά 23 έξτρα κατοχές και αυτό είναι απαράδεκτο».

Αν θα επιβάλει πρόστιμο στους παίκτες του:

«Τι σημαίνει πρόστιμο; Νομίζετε ότι στους παίκτες αρέσει να χάνουν; Πιστεύετε πως δεν θέλουν να παίζουν και να κερδίζουν μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό; Πάντα έχω πίστη στους παίκτες μου. Ποτέ δεν τους τιμώρησα, δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Πιστεύω περισσότερο στη συζήτηση. Είμαστε άνθρωποι που πρέπει να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο. Και πάντα τους μιλάω πρόσωπο με πρόσωπο, στα καλά και στα άσχημα. Για μένα αυτός είναι ο μόνος δρόμος και θα συνεχίσω έτσι».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0