Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Χάσαμε άλλο ένα κρίσιμο ματς, στόχος μας να μπούμε στα playoffs»

Μπαρτζώκας: «Χάσαμε άλλο ένα κρίσιμο ματς, στόχος μας να μπούμε στα playoffs»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Εφές στάθηκε στα λάθη της ομάδας του (13), ειδικά στο φινάλε, αλλά και το εξαιρετικό ποσοστό των Τούρκων στα τρίποντα (50% με 15/30).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Μπαρτζώκα, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη από την Αναντολού Εφές για την 11η αγωνιστική της Euroleague

«Είχαμε το προβάδισμα για τρεις περιόδους και πάλι σε ένα κρίσιμο ματς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είχαμε όλη την αυτοπεποίθηση, ξέραμε τι να κάνουμε για να κερδίσουμε. Κάναμε πολλά λάθη, δεν εκτελέσαμε καλά, αλλά και η Εφές έβαλε πολλά δύσκολα σουτ με τους ταλαντούχους παίκτες της». 

Ενώ στην Συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρόσθεσε:

«Όπως περιμέναμε ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο για 40 λεπτά που δεν κάναμε. Για τρία δεκάλεπτα ελέγξανε τον ρυθμό, γυρίσαμε τη μπάλα και παίξαμε πολύ καλά. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν κάπως σκουριασμένοι στην επίθεση, δώσαμε κατοχές στην Εφές, αντί να παίξουμε με ρυθμό. Η Εφές έχει 3 πολύ ταλαντούχους παίκτες, τον Κλάιμπερν, τον Μίσιτς, τον Μπομπουά που έβαλαν μεγάλα σουτ που μας πλήγωσαν. Πρέπει να συγχαρούμε την Εφές. Στο τέλος βρήκαν τρόπο να κερδίσουν. Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι και να ελέγχουμε το παιχνίδι για 40 λεπτά και όχι 30.

Το ταλέντο της Εφές βρήκε 16 πόντους στο short roll. Πήραν αποφάσεις και είναι δύσκολο να βρεις 3 αμυντικούς, να παίζουν καλά. Για 30 λεπτά παίξαμε σταθερά στην άμυνα. Ο Κλάιμπερν πήρε κάποια σουτ υπό πίεση και τα έβαλε και αυτό δείχνει τη νοοτροπία της ομάδας. Όταν μπαίνουν τέτοια σουτ η ψυχολογία πέφτει. Ανταγωνιστήκαμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης που είναι σε φόρμα τώρα. Κάνουμε τη δουλειά μας και εξελισσόμαστε. Ο στόχος μας είναι να πάμε στα playoffs, δεν είναι εύκολο σε μια τόσο ανταγωνιστική Ευρωλίγκα.

Δεν βλέπω την βαθμολογία. Κάποιες πολύ καλές ομάδες δεν είναι καν στην 8άδα και το πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό. Δεν μας νοιάζει η βαθμολογία και το πρόγραμμα. Πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Την Δευτέρα έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και μετά παίζουμε με την Βίρτους. Δεν μπορείς να έχεις κανένα εύκολο παιχνίδι, δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0