Basket Talk

Μάκης Γιατράς για το πρόβλημα υγείας του: «Λύγισα, φοβήθηκα»! (video)

Μάκης Γιατράς για το πρόβλημα υγείας του: «Λύγισα, φοβήθηκα»! (video)
Με δάκρυα στα μάτια ο Μάκης Γιατράς ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ την αποχώρησή του από τον πάγκο του Προμηθέα, λόγω προβλήματος υγείας
Ήταν γνωστό εδώ και λίγες ώρες και έγινε και επίσημο από το... στόμα του ίδιου. Ο Μάκης Γιατράς κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του Προμηθέα απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ για την 6η αγωνισιτκή του EuroCup και για το γεγονός αυτό μίλησε, μετά το τέλος του ματς:

«Εδώ και ένα μήνα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα υγείας. Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να με βοηθήσουν και μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Όμως είναι πάνω από τις δυνάμεις μου. Λύγισα, φοβήθηκα», είπε αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν θα συνεχίσω στον Προμηθέα. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο και την ομάδα και τους ευχαριστώ για τη στήριξη» ανέφερε ενώ θέλοντας να γίνει πιο συγκεκριμένος για το πρόβλημα υγείας τόνισε ότι, «Δεν είναι να πεθάνω, προς Θεού, πρέπει όμως να αλλάξω κάποια πράγματα όχι μόνο επάνω μου αλλά και κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχή και το μυαλό. Πρέπει να είμαι 100% για να συνεχίσω στην ομάδα αλλά αυτό δεν γίνεται».

Όσο για τον αντικαταστάτη του, φαβορί προβάλει ο Γιώργος Χριστόπουλος με αουτσάιντερ τον Φώτη Τακιανό.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0