Basket Talk

Αρμάνι: Μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Πάνγκος, χάνει σίγουρα το ματς με Παναθηναϊκό

Αρμάνι: Μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Πάνγκος, χάνει σίγουρα το ματς με Παναθηναϊκό
Άσχημα τα νέα για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα που βλέπει τον βασικό του playmaker να προστίθεται στην μακρά λίστα των απουσιών και να μένει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 εβδομάδες! 

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για την Αρμάνι Μιλάνο που εκτός των 6 συνεχόμενων ηττών και το 3-7 στην Euroleague, καλείται να αγωνιστεί το επόμενο (αρκετά μεγάλο) διάστημα δίχως τον βασικό της point guard Κέβιν Πάνγκος. Ο Καναδός αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε με ενοχλήσεις στο γόνατο και με βάση τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε η μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού. 

Η ομάδα με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε πως ο παίκτης έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία της αποκατάστασής του η οποία θα διαρκέσει τουλάχιστον 6 εβδομάδες και τότε η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, με τον Πάνγκος να είναι πιθανό να λείψει για πάνω από 2 μήνες! 

Θυμίζουμε πως οι Ιταλοί θα έρθουν στην Αθήνα στις 8 Δεκεμβρίου για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική, με τον Πάνγκος να είναι σίγουρα εκτός, ενώ εξαιρετικά δύσκολο φαντάζει να προλάβει και το ματς με τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου 2023

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0