Basket Talk

Giannis: «Σαρωτικός» Αντετοκούνμπο, οδήγησε τους Μπακς σε ανατροπή επί των Καβαλίερς! (video)

Giannis: «Σαρωτικός» Αντετοκούνμπο, οδήγησε τους Μπακς σε ανατροπή επί των Καβαλίερς! (video)
Ποιος είδε τον Giannis και δεν τον φοβήθηκε απέναντι στους Καβς, Ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε άλλη μία εμφάνιση επιπέδου MVP και πρωτοστάτησε της μεγάλης νίκης (117-102) των «ελαφιών» (13-5) στο Κλίβελαντ (12-7), με ανατροπή!
Τι κι' αν βρέθηκαν να κυνηγούν διψήφια διαφορά (-11) στις αρχές της τρίτης περιόδου; Οι Μπακς, χωρίς τους Μίντλτετον και Ιμπάκα, με ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα (23-2) προσπέρασαν τους Καβς και δεν ξανακοίταξαν πίσω.


Η ομάδα του Κλίβελαντ βρισκόταν σε καλό... φεγγάρι (4 συνεχόμενες νίκες) και αυτό φάνηκε και στο πρώτο ημίχρονο με τους Ντόνοβαν Μίτσελ και Ντάριους Γκάρλαντ να μοιάζουν σχεδόν ασταμάτητοι (38 πόντοι μαζί και 14/26 σουτ). Παρά ταύτα, «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» που λέει και η παροιμία και το Μιλγουόκι ήταν αυτό που τα κατάφερε. Όπως και στην τελευταία τους συνάντηση, στο Fiserv Forum πριν από λίγο καιρό (113-98 τότε).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν... εξωγήινος για μια ακόμα βραδιά φορτώνοντας το αντίπαλο καλάθι με 38 πόντους (2/3 τριπ., 11/17 διπ., 10/14 βολές) ενώ το double double χάθηκε για μόλις ένα ριμπάουντ. Εκτός των άλλων μοίρασε και 6 ασίστ και 2 μπλοκ, πραγματοποιώντας μια μεγαλοπρεπέστατη εμφάνιση.


Ο Έλληνας σούπερ σταρ, βρήκε βοήθεια από τους Κάρτερ (18π.) και τον Μπόμπι Πόρτις (14 π., 8 ριμπ.) και σαφώς μικρότερη από τον Τζρου Χόλιντεϊ (8π.), ο οποίος βέβαια έμεινε για μεγάλο διάστημα παροπλισμένος στον πάγκο, λόγω φάουλ.

Τα δωδεκάλεπτα: 25-30, 52-63, 87-73, 117-102

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0