Basket Talk

Euroleague Fantasy Injury Report Round 10: Δύσκολα τα… πράγματα στον Παναθηναϊκό με Γκριγκόνις, «επέστρεψαν» Ντε Κολό και Κούριτς

Euroleague Fantasy Injury Report Round 10: Δύσκολα τα… πράγματα στον Παναθηναϊκό με Γκριγκόνις, «επέστρεψαν» Ντε Κολό και Κούριτς

Διαβάστε στο BN Sports το Injury Report για την 10η αγωνιστική της Euroleague 2022-23.

Δεύτερη στροφή στην «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκα, με την 10η αγωνιστική να βρίσκεται προ των πυλών, με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η φετινή διοργάνωση είναι άκρως ανταγωνιστική και κάθε απουσία, κάθε τραυματισμός μπορεί να αποδειχθεί κομβικός, καθώς όλα μοιάζουν να... κρέμονται σε μία κλωστή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι τις ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη 2η θέση (ρεκόρ 6-3), με αυτές που βρίσκονται στην 18η (ρεκόρ 3-6), τις χωρίζουν μόλις 3 νίκες!

Ο Ολυμπιακός γύρισε με σκυμμένο το κεφάλι από το Τελ Αβίβ, όμως θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ (24/11 στις 21:00), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει όλα τα… βέλη στη φαρέτρα του και τους «ερυθρόλευκους» να παρατάσσονται πλήρεις χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Βίρτους Μπολόνια στην παράταση, θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία με αντίπαλο την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ (25/11 στις 21:00). Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και αγωνίστηκε κανονικά απέναντι στους Ιταλούς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Μάριους Γκριγκόνις, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του Λιθουανού σουτέρ για να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Οι Γάλλοι θα εμφανιστούν ενισχυμένοι, καθώς ο Νάντο Ντε Κολό επέστρεψε στη δράση και μάλιστα σημείωσε 15 πόντους στην ήττα από την Μπάγερν.

Παράλληλα τα προβλήματα συνεχίζονται για την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που έχασε και πάλι με σοβαρό τραυματισμό τον Άλεν Σμάιλαγκιτς, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Δύσκολα τα πράγματα για την Αρμάνι που συνεχίζει με 4 σοβαρότατες απουσίες, ενώ αντίθετα ο Γιασικεβίτσιους είδε τον Κάιλ Κούριτς να επιστρέφει στα παρκέ, ανεβάζοντας αυτόματα το επίπεδο της Μπαρτσελόνα στο κομμάτι «μακρινό σουτ».

Αναλυτικά το Injury Report της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον, Γιόνας Μάτισεκ, Λούις Ολίντε

Αναντολού Εφές: Σέιν Λάρκιν, Εγκεχάν Αρνά (αμφίβολος), Ντόγκους Μπαλμπάι (αμφίβολος)

Αρμάνι Μιλάνο: Σέιβον Σιλντς, Μπίλι Μπάρον, Λουίς Ντατόμε, Στέφανο Τονούτ

Βαλένθια: Μάρτιν Χέρμανσον, Μίλαν Χιμένεθ, Κρις Τζόουνς (αμφίβολος)

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν

Βίρτους Μπολόνια: Αουντού Αμπάς, Λέο Μενάλο, Τόρνικε Σενγκέλια

Ερυθρός Αστέρας: Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (αμφίβολος)

Ζαλγκίρις Κάουνας: Μάντας Καλνιέτις

Μακάμπι Τελ Αβίβ: -

Μονακό: -

Μπάγερν Μονάχου: Ζαν Μαρκ Σίσκο, Πολ Ζίπσερ, Τζέισον Τζορτζ (αμφίβολος), Κόρει Γουόλντεν (αμφίβολος)

Μπαρτσελόνα: Νίκολα Μίροτιτς, Σέρχι Μαρτίνεθ

Μπασκόνια: Στίβεν Ενόκ (αμφίβολος) 

Ολυμπιακός: - 

Παναθηναϊκός: Μάριους Γκριγκόνις (αμφίβολος)

Παρτιζάν: Αλέξα Αβράμοβιτς, Κοπρίβιτσα, Άλεν Σμάιλαγκιτς

Ρεάλ Μαδρίτης: Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερνάντεθ, Κάρλος Αλοθέν, Γιαμπουσέλε, Άνταμ Χάνγκα

Φενέρμπαχτσε: Νεμάνια Μπιέλιτσα, Ντισόν Πιερ

Έκτορας Σταυρόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0