Basket Talk

Παναθηναϊκός - Βίρτους: «Παρών» ο Π. Καλαϊτζάκης - Χλιαρές αποδοκιμασίες στον Τεόντοσιτς! (video)

Παναθηναϊκός - Βίρτους: «Παρών» ο Π. Καλαϊτζάκης - Χλιαρές αποδοκιμασίες στον Τεόντοσιτς! (video)
Στην δωδεκάδα για το σημαντικό ματς με την Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται κανονικά ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, με τις ενοχλήσεις στη μέση να υποχωρούν. Αντίθετα με τον Μάριους Γκριγκόνις, που όπως ήταν γνωστό δεν θα έδινε το «παρών». Τη θέση του στη δωδεκάδα πήρε ο Νίκος Χουγκάζ. Στους εκλεκτούς του Σκαριόλο και ο Οτζελέγε, ο οποίος κάνει ζέσταμα με τους υπόλοιπους και μένει να φανεί αν θα χρησιμοποιηθεί.
Με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς, υποδέχεται ο Παναθηναικός την Βίρτους Μπολόνια, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση μετά τον τελικό του 2002. Θυμίζουμε πως ο Έλληνας γκαρντ ήταν αμφίβολος εξαιτίας σπασμών στη μέση, οι οποίοι απ' ότι φαίνεται υποχώρησαν. Τη θέση του απόντα Γκργκόνις, πήρε ο Νίκος Χουγκάζ.

Αντίθετα για τους Ιταλούς, ο Σενγκέλια Σέμι Οτζελέγε έχει φορέσει την αθλητική του περιβολή και κάνει ζέσταμα με τους υπόλοιπος αν και κάτι τέτοιο δεν φαινόταν το πιθανότερο σενάριο κάποιες ώρες πριν. Στην 12αδα της Βίρους δεν βρίσκεται ο Τόρνικε Σενγκέλια.

Αποδοκιμασίες ακούστηκαν τη στιγμή της παρουσίασης των δύο ομάδων, όταν έφτασε η ώρα του Μίλος Τεόντοσιτς. Οι λόγοι, ευνόητοι!
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0