Basket Talk

Μεσίνα: «Αν συνεχίσουμε έτσι, θα πω στον κ. Αρμάνι να βρει άλλον καπετάνιο»

Μεσίνα: «Αν συνεχίσουμε έτσι, θα πω στον κ. Αρμάνι να βρει άλλον καπετάνιο»
Λίγα αλλά... βαρύγδουπα τα όσα δήλωσε ο Ετόρε Μεσίνα στη Συνενετυξη τύπου μετά την εντός έδρας συντριβή της Αρμάνι από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές Ανατολού.
Μπορεί να μην μίλησε αρκετά για τον αγώνα και την νέα, βαριά, εντός έδρας ήττα της Αρμάνι από την Εφές Ανατολού στη Συνένετυξη τύπου ο Ετόρε Μεσίνα, αλλά δεν «μάσησε» και τα λόγια του, τοποθετώντας ο ίδιος... σύννεφα πάνω από τον πάγκο της ιταλικής ομάδας ως προς το μέλλον του.

«Είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτήν την ομάδα και για τα αποτελέσματα αυτής. Αυτό που μπορώ να κάνω τώρα είναι να προσπαθήσω να... κουμαντάρω την κατάσταση στην Ιταλία, εκεί που είναι ακόμα όλα ανοιχτά και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό από εδώ και πέρα στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν στη Euroleague» ανεφερε αρχικά και συμπλήρωσε. «Αν συνεχίσουμε να παίζουμε ετσι, θα πάρω τις αποφάσεις μου και θα πάω στον κ. Αρμάνι να του πω να βρει άλλον οδηγό για την ομάδα».

Μιλώντας για το παιχνίδι, είπε ότι: «Η εμφάνισή μας ήταν ντροπιαστική και χωρίς καρδιά. Παραιτηθήκαμε όταν ανέβηκαν επίπεδο και βρήκαν ρυθμό. Είναι μη αποδεκτό να παίζουμε κατά αυτόν τον τρόπο μπροστά στο κοινό μας και τον προεδρό μας». Και έκλεισε, λέγοντας πως: «Αυτό το παιχνίδι και αυτή η εμφάνιση μας πάει πίσω 3μιση χρόνια όταν βρισκόμασταν στην 13η θέση της διοργάνωσης. Στο μεταξύ έχουμε πετύχει καλά αποτελέσματα και επιτεύγματα, μέχρι και πριν μερικούς μήνες. Πάντα παίζαμε με χαρακτήρα και εκπροσωπούσαμε τα ιδανικά που πρεσβεύει η Αρμάνι Μιλάνο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0