Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Ανεπίτρεπτος ο τρόπος που χάσαμε τη διαφορά»

Μπαρτζώκας: «Ανεπίτρεπτος ο τρόπος που χάσαμε τη διαφορά»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του όχι τόσο για την ήττα όσο για τον τρόπο που αυτή ήρθε απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.
Το παιχνίδι στο Γιαντ Ελιάου αναμενόταν ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές και παραδοσιακές... δυνάμεις της διοργάνωσης και τέτοιο ήταν με τη Μακάμπι να «χαμογελά» στο φινάλε.


Στη Συνέντευξη Τύπου αυτού, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με τον τρόπο που ήρθε η ήττα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ήταν ανεπίτρεπτος ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε στην 4η περίοδο διψήφια διαφορά που είχαμε μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα».Και συνέχισε: «Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Φτάσαμε σε σημείο να τους δώσουμε μπάλες στα χέρια πολλές φορές. Έπρεπε να προστατεύσουμε καλύτερα τη μπάλα και τις κατοχές μας, έπρεπε να μοιράσουμε καλύτερα τη μπάλα στην επίθεσή μας. Το ματς γύρισε από τα λάθη μας, η Μακάμπι πήρε το μομέντουμ και μαζί και τη νίκη και οφείλω να τη συγχαρώ».

Στην αντίπερα όχθη, ο Όντεντ Κάτας αφού ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησε, εξήρε την συνεισφορά του ΝτιΜπαρτολομέο, ο οποίος ήταν ο πάικτης-κλειδί και ο... αφανής ήρωας της Μακάμπι. «Ο κόσμος ήταν αυτός που μας έσπρωξε στην ανατροπή και τη νίκη. Παράλληλα στο 2ο ημίχρονο προσαρμοστήκαμε καλύτερα αμυντικά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και όταν πήραμε το μομέντουμ του αγώνα δείξαμε καρδιά και πάθος για τη νίκη», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε για τον ΝτιΜπαρτολομέο. «Απέδειξε ότι ανά πάσα στιγμή είναι εκεί, δίπλα στην ομάδα. Όταν είχαμε κολλήσει στην 3η περίοδο αυτός τράβηξε όλη την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά. Τέλος ο Ουέιντ Μπάλντγουιν που ήταν και πρώτος σκόρερ του ματς, δήλωσε ότι πως «οι οπαδοί μας ήταν το κλειδί της νίκης».

www.bnsport.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0