Basket Talk

Λαρεντζάκης: «Κακές επιλογές μας και λάθη στην άμυνα καθόρισαν το ματς»

Λαρεντζάκης: «Κακές επιλογές μας και λάθη στην άμυνα καθόρισαν το ματς»
 Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Μακάμπι και την ήττα του Ολυμπιακού, ο συγκινητικός Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε λόγο για λάθος επιλογές στην επίθεση και κάποια λάθη στην άμυνα που στοίχισαν.
Παρότι δεν απείχε πολύ από το πέμπτο του διπλό σε ισάρριθμες αναμετρήσεις στη Euroleague, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει την μαχητική Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο τρομερά ανεβασμένος Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μίλησε στην κάμερα της NOVA γι΄αυτό το αποτέλεσμα:

Οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη

«Κάναμε ένα τρίλεπτο-τετράλεπτο που δώσαμε κάποιους εύκολους πόντους, χάσαμε κάποια καλάθια. Δεχτήκαμε μερικούς πόντους στο transition και αυτό μας στοίχισε. Αυτό είναι το μπάσκετ, η Μακάμπι είναι μία καλή ομάδα, δουλεμένη, επέστρεψε με αυτόν τον τρόπο και επικράτησε».

Για το κατά πόσο επηρεάστηκε από την.. καυτή ατμόσφαιρα ο Ολυμπιακός: «Προσωπικά μιλώντας, δε νομίζω να έπαιξε ρόλο η έδρα. Δημιούργησαν μια έντονη ατμόσφαιρα αλλά δεν μας επηρέασε αυτό. Κάναμε κάποιες κακές επιλογές και στην άμυνα κάναμε λάθη. Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα και κατάφερε να επιστρέψει».

Για το αν υπήρχε θέμα κούρασης στο φινάλε και... άδειασε η ομάδα όταν η Μακάμπι ανέβαινε: «Στα τελευταία πέντε λεπτά δεν υπάρχει θέμα κούρασης. Πάντα παίζει κάποιο ρόλο όμως όταν είναι το ματς είναι τόσο κοντά, υπάρχει και το ένστικτο της επιβίωσης. Κάποια άστοχα σουτ δικά μας και κάποια καλάθια που πέτυχαν εκείνοι στο τρίλεπτο αυτό, έπιαξαν το ρόλο τους».

www.bnsports.gr 

 
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0