Basket Talk

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 9: Προβλήματα στα γκαρντ για τον Παναθηναϊκό - Σημαντικές απουσίες για τη Βίρτους!

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 9: Προβλήματα στα γκαρντ για τον Παναθηναϊκό - Σημαντικές απουσίες για τη Βίρτους!

Η δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν είναι προ των πυλών με τον Παναθηναϊκό να έχει τα… θεματάκια του στα γκαρντ και τον Ολυμπιακό να είναι πλήρης. Με δύο απόντες αλλά τι απόντες έρχεται στην Αθήνα η Βίρτους, εξακολουθούν να… γεμίζουν όροφο νοσοκομείου Μπάγερν και Ρεάλ.

Με «διπλή» αγωνιστική συνεχίζεται το αγωνιστικό καλεντάρι της Euroleague, τη δεύτερη από τις επτά συνολικά της σεζόν και κάποιους τους βρίσκει πιο υγιείς σε αντίθεση με κάποιους άλλους.

Στα του οίκου μας, o Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πλήρης τη Μακάμπι στο Ισραήλ ενώ αντίθετα ο Ντέγιαν Ράντονιτς εχει και πάλι τους δικούς του... πονοκεφάλους που αφορούν τον Παναγιώτη Καλαιτζάκη και τον Μάριους Γκριγκόνις. Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στη μέση (ενοχλήσεις που αποκόμισε μετά το ματς στο Μονς με την Εθνική ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα) και την Κυριακή με την Καρδίτσα, η κατάσταση του επιδεινώθηκε, οπότε είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τη Βίρτους (23/11). Ως προς τον Λιθουανό, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία λόγω οσφυαλγίας από το ματς με τη Φενέρ την Παρασκευή (20/11) δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μαυροβούνιου τεχνικού, τουλάχιστον απέναντι στην ιταλική ομαδα και μένει να δούμε αν αυτό θα αλλάξει ενόψει Παρασκευής και Βιλερμπάν.
34_4.jpg

Όσον αφορά τους υπολοίπους, το ντεμπούτο του στη διοργάνωση με τη φανέλα της Αρμάνι αναμένεται να κάνει ο πρώην NBAer Τιμοτέ Λουαού-Καμπαρό, ενώ σημαντικές επιστροφές έχει τόσο η Βαλένθια (Φαν Ρόσομ, Ριβέρο), όσο και η Παρτιζάν με τους Σμάιλαγκιτς, Άντζουσιτς, Τριφούνοβιτς και Μπροντζιάνσκι να είναι διαθέσιμοι. Πλάι στον Τι Τζέι Πάρκερ και στον πάγκο της Βιλερμπάν θα κάθεται και ο Τζόνα Μάθιους, ο οποίος αγωνίστηκε για στην LNB, στην ήττα της γαλλικής ομάδας από τη Ντιζόν.

Αντίθετα, η Βίρτους Μπολόνια του Σέρτζιο Σκαριόλο θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα χωρίς τους κομβικούς Σενγκέλια και Οτζελέγε. Εξακολουθούν να παραμένουν εκτός Μίροτιτς και Κούριτς για τη Μπαρτσελόνα αν και η επιστροφή τους δεν αργεί, ενώ στην Ρεάλ τα προβλήματα είναι ακόμα μεγάλα, με τον Άνταμ Χάνγκα να μπαίνει και πάλι στο απουσιολόγιο του Ματέο. Τέλος, μακριά παραμένει η λίστα των απουσιών του Τρινκέρι, με διαφορετικά πρόσωπα αυτή τη φορά. Σε σημείο μάλιστα που ο Ιταλός τεχνικός αναγκάστηκε να… ανεβάσει δύο παίκτες από τους νέους στον Κυριακάτικο αγώνα (20/11) για το γερμανικό πρωτάθλημα, με τον Ιβάν Καρτσένκοφ μάλιστα να έχει καλή παρουσία.
1609621615_048240_1609621712_noticia_normal_recorte1_1.jpg

Αναλυτικά το Injury Report της 9ης αγωνιστικής:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον, Γιόνας Μάτισεκ, Λούις Ολίντε

Αναντολού Εφές: Σέιν Λάρκιν, Εγκεχάν Αρνά (αμφίβολος), Ντόγκους Μπαλμπάι

Αρμάνι Μιλάνο: Σέιβον Σιλντς, Μπίλι Μπάρον, Λουίς Ντατόμε, Στέφανο Τόνουτ

Βαλένθια: Μάρτιν Χέρμανσον, Μίλαν Χιμένεθ

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν, Νάντο Ντε Κολό

Βίρτους Μπολόνια: Αουντού Αμπάς, Λέο Μενάλο, Τόρνικε Σενγκέλια, Σέμι Οτζελέγε

Ερυθρός Αστέρας: Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (αμφίβολος)

Ζαλγκίρις Κάουνας: Μάντας Καλνιέτις, Κεβάριους Χέις

Μακάμπι Τελ Αβίβ: -

Μονακό: -

Μπάγερν Μονάχου: Ζαν Μαρκ Σίσκο, Πολ Ζίπσερ, Τζέισον Τζορτζ, Ελίας Χάρις, Κόρει Γουάλντεν, Νίκλας Βίμπεργκ, Κάσιους Ουίνστον (αμφίβολος)

Μπαρτσελόνα: Νίκολα Μίροτιτς, Σέρχι Μαρτίνεθ, Κάιλ Κούριτς

Μπασκόνια: Στίβεν Ενόκ

Παναθηναϊκός: Παναγιώτης Καλαιτζάκης (αμφίβολος), Μάριους Γκριγκόνις

Παρτιζάν: Αλέξα Αβράμοβιτς, Κοπρίβιτσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερνάντεθ, Κάρλος Αλοθέν, Γιαμπουσέλε, Άνταμ Χάνγκα

Φενέρμπαχτσε: Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0