Basket Talk

Τολιόπουλος: «Ο Σπανούλης είναι είδωλο, ενιωθα δέος μπροστά του»

Τολιόπουλος: «Ο Σπανούλης είναι είδωλο, ενιωθα δέος μπροστά του»
Πολύ ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του Βασίλη Τολιόπουλου στην εκπομπή «τζάμπολ» της ΕΡΤ.
Έπειτα από την ασύλληπτη εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στο Περιστέρι με τον καταιγισμό τριπόντων, ο 26χρονος γκαρντ του Άρη φιλοξενήθηκε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, μιλώντας για διάφορα ζητήματα. Μεταξύ αυτών η συνύπαρξη του στο παρελθόν με τον Βασίλη Σπανούλη, το κεφάλαιο Εθνική Ελλάδος, αλλά και η μετάβαση του από τον ΠΑΟΚ στον Άρη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το αν υπήρξε κάποιο σημάδι που τον ώθησε στην εμφάνιση του: «Δεν υπάρχει κάτι που νοιώθεις από την αρχή. Δεν πίστευα πως θα βάλω τόσους. Ήξερα πως είμαι ικανός να βάλω 20-25 πόντους. Βέβαια, είμαι λυπημένος που δεν μπόρεσα να συνδυάσω μια τόσο καλή εμφάνιση με μια νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση. Στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκα ρυθμό και ένοιωθα πολύ καλά. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο».

Για τo ότι έπαιξε έτσι μπροστά στον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Βασίλης είναι το είδωλο από μικρός. Τον θαύμαζα και ένοιωθα δέος μπροστά του. Ήμουν χαρούμενος τέτοια εμφάνιση στο ίδιο παρκέ μαζί του. Μου είπε συγχαρητήρια και τίποτε άλλο».

Για το αν νιώθει ευθύνη μετά από την καλή αγωνιστική του περίοδο: «Μου δίνει κίνητρο το ότι έχω κάνει συνεχόμενα καλά παιχνίδια. Μόνο αυτό και θέλω να συνεχίσω έτσι, για να βοηθήσω την ομάδα μου να επανέλθει στις νίκες».

Για την κριτική που δέχθηκε κατά την διάρκεια των περασμένων σεζόν: «Έχω ακούσει ότι ήμουν αδύναμος, ότι δεν έπαιζα άμυνα και ότι σκεφτόμουν μόνο να σκοράρω. Ήθελα να έρθω στον Άρη, μια ομάδα που βασίζεται στην άμυνα, για να δείξω πως έχω δουλέψει και μπορώ να κάνω και τα δύο πράγματα καλά και πως μπορώ να ανέβω επίπεδο».

Για την μετάβαση από τον ΠΑΟΚ στον Άρη: «Η αντιπαλότητα πάντα θα υπάρχει. Πάντα θα είναι δύσκολο να πάρει το αντίθετο μονοπάτι ένας παίκτης. Όπως έχω πει ένοιωθα οικεία».

Για το κεφάλαιο Εθνική: «Θα ήταν κάτι που θα ήθελα αλλά έχουμε ακόμα μέχρι τον Φλεβάρη. Πρέπει να συνεχίσω έτσι. Με δύο παιχνίδια δεν αξίζω να είμαι στο παράθυρο. Θεωρώ πως θα τα καταφέρω».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0