Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Να εκτελέσουμε με υπομονή και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας»

Μπαρτζώκας: «Να εκτελέσουμε με υπομονή και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας»
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (22/11, 21:05).
Από το Τελ Αβίβ περνάει η 9η αγωνιστική του Ολυμπιακού στην EuroLeague και από την δύσκολη έδρα της Μακάμπι του Κάτας. Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα αγωνιστικά προτερήματα των Ισραηλινών, ενώ τόνισε τα όσα χρειάζεται να κάνει η ομάδα του για να αποδράσει με το διπλό.

Διαβάστε αναλυτκά:

«Τα δύο “κόμπο” γκαρντ που παίζουν στην ίδια θέση, ο Μπράουν και ο Μπόλντγουϊ, παίρνουν μεγάλο μέρος των αποφάσεων στο παιχνίδι και στο σκορ και είναι καθοριστικό να παίξουμε καλή άμυνα πάνω τους.

Προφανώς αναλύσαμε λίγο τον τρόπο. Στην ουσία η άμυνα τους είναι μαν του μαν με αλλαγές. Έχουμε ένα πλάνο για το παιχνίδι κι ελπίζουμε να πάει καλά.

Πρέπει να προστατεύσουμε καλά την μπάλα. Πιέζουν πολύ ακόμα και τις εισαγωγικές πάσες για αυτό συχνά κλέβουν κι όταν ανοίξουν το παιχνίδι στο “τρανζίσιον”, πάνε στο επιθετικό ριμπάουντ. Παίζουν συχνά με αθλητικά πεντάρια τον Πόιθρες και τον Νίμπο. Πρέπει να εκτελέσουμε καλά και με υπομονή, να προσπαθήσουμε να παίξουμε το ρυθμό, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και φυσικά να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Αν το κάνουμε τότε έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0