Basket Talk

Ο Λίαμ Αντετοκούνμπο σκάρωσε μεγάλη.... πλάκα στους Μπακς!

Ο Λίαμ Αντετοκούνμπο σκάρωσε μεγάλη.... πλάκα στους Μπακς!
Όσα περισσότερα έρχονται στο... φως από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, τόσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται η ιστορία για τα όσα συνέβησαν στο Wells Fargo Center μετά το τέλος του ματς των Σίξερς με τους Μπακς, με έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή να κάνει γερή... φάρσα στα «ελάφια».
Παραδόξων συνέχεια λοιπόν στη Φιλαδέλφεια με την ιστορία του Γιάννη και όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στους 76ers, να παίρνει άλλη, ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τροπή.

Αφού λοιπόν ο Χάρελ του έκανε τον... δύσκολο και δεν του έδινε τη μπάλα να συνεχίσει την προπόνησή του από τη γραμμή των 4.5 μέτρων και ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο «ξεσπάθωσε» στη σκάλα, τα φώτα στα αποδυτήρια των Μπακς αναβοσβήναν.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με όλα τα προηγούμενα εξόργισε προς στιγμήν τα «ελάφια» θεωρώντας πως η ασέβεια των ανθρώπων της Φιλαδέλφεια δεν είχε τελειωμό. Έλα όμως που για τον ασταθή φωτισμό δεν οφείλονταν ούτε εκείνοι ούτε η εταιρία ενέργειας αλλά ο... Λίαμ Αντετοκούνμπο.

Ενώ λοιπόν οι παίκτες των Μπακς βρίσκονταν στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και «άλλαζαν» για να αποχωρήσουν, ο δίχρονος γιος του Γιάννη, Λίαμ Αντετοκούνμπο, έπαιζε με τους διακόπτες και ήταν εκείνος ο υπαίτιος που τα φώτα αναβόσβηναν. Απίστευτα πράγματα.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0