Basket Talk

Ο Αντετοκούνμπο ξεσπάθωσε σε μία... σκάλα για τις 4/15 βόλες του! (video)

Ο Αντετοκούνμπο ξεσπάθωσε σε μία... σκάλα για τις 4/15 βόλες του! (video)
Μπορεί ο Γιάννης να έκανε double double (25 π., 14 ριμπ.) απέναντι στους αποδεκατισμένους Σίξερς, ωστόσο η γραμμή των 4.5 μέτρων, μόνο... φιλάνθρωπη δεν ήταν για εκείνον. Έτσι μετά το τέλος του αγώνα, έμεινε στο γήπεδο για να σουτάρει βολές με βοηθό τον Θανάση και τα νεύρα του τα «πλήρωσαν» μια σκάλα και οι υπάλληλοι του γηπέδου.
Μία όχι και τόσο κομψή ή ευπρεπής σκηνή εξελίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Wells Fargo Center της Φιλαδέλφεια και πρωταγωνιστής σε αυτή ήταν ο Giannis.

Οι Σίξερς παρότι ήταν λειψοί, κατόρθωσαν και έκαμψαν την αντίσταση των Μπακς (110-102) εντός έδρας και το γεγονός αυτό μόνο χαρούμενο δεν έκανε τον Έλληνα σούπερ σταρ. Ο ίδιος ήταν έξαλλος με τον εαυτό του λόγω και του κάκιστου ποσοστού του από τη γραμμή των βολών (4/15) και έτσι μετά τα το τέλος του ματς και όντας πάντοτε πολύ απαιτητικός με τον εαυτό του, βγήκε ξανά στο παρκέ προκειμένου να εκτελέσει περισσότερες βολές.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Έλα όμως που πήγε να προκληθεί ένα επεισόδιο από το πουθενά. Στο καλάθι που πήγε ο Αντετοκούνμπο, συνοδεία του Θανάση που έλαβε ρόλο βοηθού του, υπάλληλοι του γηπέδου είχαν στήσει μία σκάλα. Σε πρώτη φάση τους πλησίασε λέγοντας τους να την απομακρύνουν για να μπορέσει να δουλέψει. Όταν όμως εκείνοι την επανέφεραν στο ίδιο σημείο, εκείνος νευρίασε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να πετάξει τη σκάλα πιο μακριά και να πέσει κάτω.
Βέβαια αυτή ήταν η κατάληξη. Η αυτία που ο Giannis ξέσπασε στη... σκάλα και τους υπαλλήλους, πέρα από την απογοήτευση που ένιωθε για το ποσοστό του, ήταν και η συμπεριφορά του Μοντρέζλ Χάρελ των 76ers. Και εξηγούμε. Ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε να εκτελεί βολές και μετά την έβδομη προσπάθειά του, ο φόργουρντ-σέντερ των γηπεδούχων που βρισκόταν κάτω από τη μπασκέτα, του πήρε τη μπάλα φωνάζοντας στον δις MVP του NBA «Εδώ δεν είναι Μιλγουόκι, σήκω φύγε από εδώ».

Ο σούπερ σταρ των Μπακς του πρότεινε να εκτελέσουν μαζί όμως εκείνος αρνήθηκε. Απευθύνθηκε σε ένα μέλος του προπονητικού staff των 76ers, ο οποίος του είπε ότι δεν μπορεί να έχει τη μπάλα πίσω. Έτσι αποχώρησε και επέστρεψε στο παρκέ με δύο μπάλες και τότε έγινε το σκηνικό με τη σκάλα

Ο Χάρελ επέστρεψε και συνέχισε να προσπαθεί να πικάρει τον Γιάννη, φωνάζοντας του να φύγει και λέγοντας στον Θανάση πως θα ήταν καλύτερα να τον πάρει και να πάνε στα αποδυτήρια. Ο Έλληνας άσος του απαντούσε ότι απλά προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του και μια ώρα αργότερα προσπάθησε να αποσαφηνίσει την κατάσταση. «Δεν προσπάθησα να δείξω έλλειψη σεβασμού σε κάποιον. Εγώ απλώς προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου. Νιώθω ότι σήμερα έλαβε χώρα ένα ατυχές γεγονός. Οι άνθρωποι εδώ δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι κάποιες φορές οι παίκτες θέλουν να δουλέψουν παραπάνω. Είναι αντιεπαγγελματικό να πετάς κάποιον εκτός παρκέ ή να του παίρνεις τη μπάλα και να βάζεις μία σκάλα μπροστά του. Πληρωνόμαστε γι' αυτό που κάνουμε, δεν μας έφεραν απλά, πληροωνόμαστε» είπε ο Gianns σύμφωνα με την Athletic
Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0