Basket Talk

Τρινκιέρι: «Θα τονίσω στους παίκτες μου ότι... δεν πρέπει να κάνουν φάουλ» (video)

Τρινκιέρι: «Θα τονίσω στους παίκτες μου ότι... δεν πρέπει να κάνουν φάουλ» (video)
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για τα αίτια της ήττας από τον Ολυμπιακό έχοντας φανερά ειρωνικό τόνο και διάθεση στις δηλώσεις του σχετικά με τα φάουλ που κέρδισαν οι «ερυθρόλευκοι».
Σχετικά Άρθρα
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντρέα Τρινκιέρι στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στο Μόναχο

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, το πρώτο δεκάλεπτο μας κόστισε το ματς. Δεν προσεγγίσαμε το ματς καθόλου καλά, ήμασταν απρόσεκτοι σε άμυνα και επίθεση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτά που έπρεπε. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Επιστρέψαμε, όμως, παλέψαμε. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος. Ρίξαμε τη διαφορά στους τέσσερις πόντους με τη κατοχή δική μας. Είχαμε το μομέντουμ. Υπήρξαν μερικά έτσι κι έτσι plays, μερικά έτσι κι έτσι σφυρίγματα.

Μου προκαλεί έκπληξη ότι ο Ολυμπιακός έκανε μόλις 16 φάουλ, εμείς 24. Σούταραν 22 βολές και εμείς 13. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να τονίσω στους παίκτες ότι δεν πρέπει να κάνουν φάουλ. Προσπαθήσαμε, είχαμε απουσίες, παίξαμε καλά στο δεύτερο μέρος. Υπήρχαν άσχημα πράγματα, αλλά και καλά στο παιχνίδι μας.

Δεν θα πω ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί χάσαμε, αλλά παίξαμε κόντρα σε μία κορυφαία ομάδα. Παρά την κακή εκκίνησή μας, θα μπορούσε να διαλύσει άλλες ομάδες, είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Είμαι νευριασμένος, ειδικά με την αρχή που κάναμε. Αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε το comeback. Φτάσαμε να διεκδικούμε το ματς. Εκεί θέλουμε να επικεντρωθούμε». 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0