Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Ξέραμε ότι η Μπάγερν θα αντιδράσει αλλά φτάσαμε δίκαια στην 4η εκτός έδρας νίκη»

Μπαρτζώκας: «Ξέραμε ότι η Μπάγερν θα αντιδράσει αλλά φτάσαμε δίκαια στην 4η εκτός έδρας νίκη»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην κρίσιμη 3η περίοδο για την ομάδα του και στη σημασία του ότι κατάφερε να «ματσάρει» την ενέργεια που έβγαλε η Μπάγερν Μονάχου στο παρκέ στο 2ο ημίχρονο. 
Σχετικά Άρθρα
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το διπλό του Ολυμπιακού στο Μόναχο επί της Μπάγερν

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας και τους φιλάθλους μας, που ήταν εδώ. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τους χαροποιήσουμε.

Ήταν απαιτητικό ματς, είχαμε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του ματς, είχαμε και μεγάλες διαφορές. Αλλά η δεύτερη περίοδος δεν ήταν καλή. Είχαμε τον έλεγχο και ήταν το δίκαιο να κερδίσουμε.

Πριν τη Μακάμπι, έχουμε ματς για το πρωτάθλημα. Στην Ευρωλίγκα, πρέπει να ξεχνάς τι κάνεις. Θα έχουμε χρόνο για αυτό το ματς, κάθε ματς εκτός έδρας είναι δύσκολο. 

Προηγούμασταν σε όλο το ματς αλλά το περιμέναμε... Περιμέναμε δηλαδή ότι θα επέστρεφε η Μπάγερν, ειδικά μετά το κακό δεύτερο δεκάλεπτο. Είχαν επιθετικά ριμπάουντ και έριξαν την διαφορά.

Ήταν κρίσιμη η τρίτη περίοδος για εμάς, με τη πρώτη πεντάδα μας να σκοράρει 27 πόντους. Ματσάραμε την ενέργεια, αποφύγαμε κάποια τρίποντα. Ήταν σημαντικό ότι κάναμε το 4/4 εκτός έδρας, ειδικά κόντρα σε πολύ καλές ομάδες. Καλή τύχη στη Μπάγερν».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0