Basket Talk

Παπανικολάου: «Μας βάζουν σε μία κατάσταση να γίνουμε λάστιχο ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και FIBA»

Παπανικολάου: «Μας βάζουν σε μία κατάσταση να γίνουμε λάστιχο ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και FIBA»

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα έδωσε μετά τη νίκη επί του Βελγίου ο Κώστας Παπανικολάου, μιλώντας παράλληλα και για την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ Euroleague και FIBA.

Περήφανος για την ομάδα και για τους συμπαίκτες του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Βέλγιο, ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου. Στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Εθνική ομάδα σε αυτό το «παράθυρο» αλλά και στην επιτυχία της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, ενώ αναφέρθηκε και στην υπάρχουσα κατάσταση ανάμεσα σε Euroleague και FIBA.

«Οι αντίπαλοί μας στους δύο αυτούς αγώνες είχαν ίδιο ρόστερ με το καλοκαίρι», είπε με νόημα και πρόσθεσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Εθνικής. Είναι πολύ δύσκολο για αυτά τα παιδιά «των παραθύρων» γιατί όταν η ομάδα κερδίζει θεωρείται «φυσιολογικό» ενώ όταν χάνει όλοι λένε «δεν κάνουν». Ας δουν λοιπόν οι υπεύθυνοι τη μεγάλη εικόνα για αυτό που συμβαίνει. Μας βάζουν εμάς τους παίκτες σε μία κατάσταση να γίνουμε λάστιχο ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και FIBA. Κάθε προπονητής έχει τα δίκια του και στην τελική δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε μία τέτοια κατάσταση», τόνισε και κατέληξε λέγοντας: «Η Εθνική πρέπει να είναι στα μεγάλα ραντεβού. Για εμάς τους παίκτες η Εθνική είναι τιμή και υποχρέωση γιατί η Εθνική μας έβγαλε από την αφάνεια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0