Basket Talk

Ιτούδης: «Αυτή η ομάδα κατάφερε πολλά πράγματα»

Ιτούδης: «Αυτή η ομάδα κατάφερε πολλά πράγματα»

Περήφανος για την προσπάθεια του εθνικού μας συγκροτήματος ήταν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Βελγίου ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, έδωσε στους παίκτες της εθνικής μας ομάδας ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, μετά τη νίκη επί του Βελγίου με 72-70, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, αλλά και περήφανος για τα επιτεύγματα των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών.

«Αυτή η ομάδα κατάφερε πολλά πράγματα» υποστήριξε ο ομοσπονδιακός προπονητής για τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ευχαριστώντας τους πάντες. «Η αλήθεια είναι πως αλλιώς περιμέναμε να είναι η ομάδα, αλλιώς ήρθε» είπε με νόημα ο Ιτούδης που μοίρασε συγχαρητήρια από τους Έλληνες στις εξέδρες, την παρουσία των οποίων χαρακτήρισε συγκινητική, μέχρι και τους παίκτες.

«Στο 1ο ημίχρονο Τσαϊρέλης και Γόντικας προσέφεραν. Στο 2ο ο Τσαλμπούρης το ίδιο, έβαλε και ένα σημαντικό καλάθι. Ο Λούντζης το ίδιο. Συνολικά πήγαμε πολύ καλά στα ριμπάουντ και τα αμυντικά και τα επιθετικά» είπε και κατέληξε: «Το ήθελε αυτή η ομάδα και το έδειξε. Ναι, έγιναν λάθη όμως πετύχαμε τον στόχο που ήταν η πρόκριση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0