Basket Talk

Αταμάν: «Δεν έχει να κάνει με εθνικό συμφέρον η απόφαση να μην πάει ο Μίσιτς στη Σερβία»

Αταμάν: «Δεν έχει να κάνει με εθνικό συμφέρον η απόφαση να μην πάει ο Μίσιτς στη Σερβία»
Την κατάσταση όσον αφορά την περίπτωση του Βασίλιε Μίσιτς και το γεγονός της απαγόρευσης της ενσωμάτωσης με τη Σερβική Εθνική ομάδα, θέλησε να διευκρινίσει ο Εργκίν Αταμάν με δηλώσεις του στον τουρκικό τύπο.
Η είδηση ότι ο ίδιος ο Εργκιν Αταμάν δεν άφησε τον Μίσιτς να ταξιδέψει στη Σερβία για να αγωνιστεί κόντρα στην Τουρκία, προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων στο... στρατόπεδο των «Πλάβι» και στον σερβικό Τύπο, ο οποίος μίλησε και για αντικρουόμενα, εθνικά συμφέροντα.

Το σάλο που προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Αταμάν με δηλώσεις που παραχώρησε. 

«Ως σύλλογος ήμασταν ενάντια στο να αφήσουμε τον Μίτσιτς να παίξει από την αρχή. Είπαμε όχι όταν ο παίκτης είχε δώσει τη διαθεσιμότητά του υπό την πίεση της σερβικής ομοσπονδίας. Την Πέμπτη (17/11) θα έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με την Μπαρτσελόνα που θέλουμε να προετοιμάσουμε με το πλήρες ρόστερ, ειδικά ελλείψει Λάρκιν.

Όπως η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε στον Καλίνιτς την άδεια, έτσι και εδώ δεν υπάρχει απόφαση με βάση τα εθνικά συμφέροντα ή τα αισθήματα. Είναι απόφαση του συλλόγου και η είδηση που αναφέρει ο σερβικός Τύπος περί απόφασης δικής μου είναι προκλητική» αναφέρει ο κόουτς της Τουρκίας και της Εφές», ανέφερε χαρακτηριστικα ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης με τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα να παίζουν τη Δευτέρα (14/11, 21:00) σε ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι για όλους τους εμπλεκόμενους. 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0