Basket Talk

Εθνική ομάδα: «Πετάει» για Βέλγιο με τους 12, κατά συνθήκη, εκλεκτούς - Εκτός ο Αγραβάνης!

Εθνική ομάδα: «Πετάει» για Βέλγιο με τους 12, κατά συνθήκη, εκλεκτούς - Εκτός ο Αγραβάνης!
Το μεσημέρι (15:30) θα αναχωρήσει η Εθνική ομάδα με προορισμό το Βέλγιο ενόψει του κρισιμότατου, για την παρουσία της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, αγώνα με το Βέλγιο (14/11) με την αποστολή να γίνεται γνωστή. Προσπάθησε αλλά δεν προπονήθηκε ο Αγραβάνης και έμεινε, εκτός. Στη 12αδα δεν βρίσκεται και ο Παπαγιάννης όπως αναμενόταν.
Με στόχο την πολυπόθητη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Mundobasket 2023 «πετάει» για το Βέλγιο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εν μέσω αντιδράσεων και καταγγελιών ανάμεσα σε Ομοσπονδία και συλλόγους. 

Στην τελική 12αδα που θα ταξιδέψει σε λίγες ώρες για το κρίσιμο ματς, δεν βρίσκεται όπως αναμενόταν ο Γιώργος Παπαγιάννης ενώ και ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν κατάφερε να προπονηθεί, παρότι βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και έτσι δεν είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη.
Αναλυτικά η τελική 12αδα: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0