Basket Talk

ΕΟΚ: «Ζητήσαμε τον Παπαγιάννη αλλά δεν τον δίνει ο Παναθηναϊκός»

ΕΟΚ: «Ζητήσαμε τον Παπαγιάννη αλλά δεν τον δίνει ο Παναθηναϊκός»

H ΕΟΚ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε κληθεί στην ομάδα ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν επέτρεψε στον παίκτη να ενσωματωθεί.

Τους παίκτες που ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο (14/11) ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΕΟΚ. Παράλληλα, τόνισε ο Γιώργος Παπαγιάννης κλήθηκε για να βοηθήσει το εθνικό μας συγκρότημα, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν άφησε τον παίκτη να δώσει το «παρών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες ώρες ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε λόγο για εκβιασμό της ομάδας από την ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε από το Ηράκλειο και από το αεροδρόμιο πήγε στο ΟΑΚΑ για μια ήπια προπόνηση που έγινε με την παρουσία 18 παικτών.

Στους 12 που αγωνίστηκαν με τη Λετονία και τον Νικ Καλάθη που ήταν στην αποστολή, προστέθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωριδης, Παναγιώτης Καλαϊτζακης και Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το «παρών». Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο.

Μετά το τέλος της προπόνησης αποχώρησαν από την ομάδα οι Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης και Όμηρος Νετζηπογλου.

Η Εθνική θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και το πρωί της Κυριακής (13/11) και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι που είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0