Basket Talk

EuroLeague Day 7: Κρις Τζόουνς... λαμπρός οδήγησε τη Βαλένθια σε νίκη επί της Μονακό (video)

EuroLeague Day 7: Κρις Τζόουνς... λαμπρός οδήγησε τη Βαλένθια σε νίκη επί της Μονακό (video)
Στο ματς που έκλεισε την... αυλαία της 7ης αγωνιστικής της EuroLeague, η Βαλένθια του «διαστημικού» Κρις Τζόουνς επικράτησε της Μονακό και ανέβηκε στο 4-3, στερώντας από τους Μονεγάσκους του πολύ άστοχου Μάικ Τζέιμς την δυνατότητα να πατήσουν κορυφή! 
Στο τελευταίο ματς της 7ης αγωνιστικής της EuroLeague αναμετρήθηκαν οι δυο ομάδες που τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έφυγαν με τη νίκη από το... ΣΕΦ. Οι γηπεδούχοι της Βαλένθια ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος (89-84), με τον Κρις Τζόουνς να είναι για ακόμα μια φορά φέτος εκπληκτικός, τελειώνοντας το παιχνίδι με 27 πόντους, 5/7 τρίποντα και 33 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης! 
Οι Ισπανοί ποηγούνταν με μικρές διαφορές στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου, που με ένα σερί 9-0 μπήκαν στο 4ο δεκάλεπτο με +13 (67-54). Σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι που είδαν τον ηγέτη τους, Μάικ Τζέιμς να είναι απελπιστικά άστοχος (1/6 δίποντα, 1/5 τρίποντα) έκαναν την ανατροπή και κατάφεραν να ισοφαρίσουν (73-73 στο 37'), μετατρέποντας τα τελευταία λεπτά σε... θρίλερ.
Η Βαλένθια όμως και τον Τζόουνς να αναλαμβάνει και πάλι δράση και τον Τζέιμς Γουέμπ να είναι κομβικός με 2 τρίποντα στα τελευταία 50 δευτερόλεπτα, έφτασε τελικά στη νίκη με 89-84. 
Τα δεκάλεπτα: 20-20, 41-40, 64-54, 89-84

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ

Η Βαθμολογία της EuroLeague ΕΔΩ. 

Έκτορας Σταυρόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0