Basket Talk

Ράντονιτς: «Δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα αλλά οι διεθνείς θα ενσωματωθούν με την Εθνική ομάδα»

Ράντονιτς: «Δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα αλλά οι διεθνείς θα ενσωματωθούν με την Εθνική ομάδα»
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, λίγο μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια (98-83) και πρώτη στο ΟΑΚΑ για φέτος μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου για το ματς και την ενσωμάτωση των Ελλήνων διεθνών με την Εθνική ομάδα από αύριο για τον κρίσιμο αγώνα στο Βέλγιο (14/11). 

 

Λίγα λεπτά μετά το θρίαμβο των «πρασίνων» επί των πάντα επιλητικών Βάσκων (98-83), οι δύο προπονητές πήραν το λόγο στη Συνένετυξη Τύπου. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Παναθηναϊκού, μίλησε για το ματς, τα «παράθυρα» και τη συμμετοχή των Ελλήνων με τη... γαλανόλευκη.

Πιο αναλυτικά τα όσα είπαν:

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς για το ματς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη. Χάσαμε τρία ματς στην έδρα μας, είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με όλους τους πάικτες και ήταν σημαντικό για εμάς να κάνουμε καλό παιχνίδι. Είχαμε λίγο άγχος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πάιξαμε πολύ καλά. Επιθετικά είμασταν άριστοι, κάναμε το καλύτερο ματς μας με 60 πόντους. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Μιχάλη».

Για το «κλειδί» να βρουν οι πάικτες την αυτοπεποίθηση που δεν είχαν τα προηγούμενα παιχνίδια: «Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε όλοι μαζί. Είναι και ο βασικός λόγος που παίξαμε καλά σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε άγχος. Φάνηκε και από τις έξι ασίστ που μοιράσαμε. Στο δέυτερο όμως δείξαμε αυτό που θέλουμε να παίζουμε»

Για τη συμμετοχή ή όχι των διεθνών στην Εθνική ομάδα: «Θέλουμε να βοηθήσουν το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ναι. Δεν ξέρουμε ακόμα πόσοι θα πάνε αλλά θα ενσωματωθούν κάποιοι».

Για την άμυνα και πως μπορεί να βοηθήσει στην γενικότερη ψυχολογία: «Αμυντικά κάποια κομμάτια μας ήταν καλά αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι απέναντι μας είχαμε την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης. Σήμερα η επίθεση έκανε τη διαφορά. Είναι αρκετά τα παιχνίδια που πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στις λεπτομέρειες».

Για την αυτοπεποίθηση και την «ελευθερία» που έδιεξε ο Γκριγκόνις σήμερα: «Σίγουρα έχει παίξει ρόλο το γεγονός πως έπαιξε πολλά ματς στην Εθνική του ομάδα. Υπάρχει η φθορά, η κούραση. Δεν είναι όμως μόνο αυτός. Είναι ένας έμπειρος αθλητής».


Το σχόλιο του κόουτς της Μπασκόνια, Πεναρόγια Ροντρίγκεζ για το ματς: «Κάναμε ένα κακο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε 60 πόντους και δεν γίνεται να κερδίσεις εκτός έδρας ματς, δεχόμενος τόσους πόντους. Χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας στην επίθεση, κάναμε κάποια λάθη και έτσι χάθηκε το ματς για εμάς».

Για την όχι και τόσο σταθερή εικόνα στα τελευταία ματς όπου νίκησαν τη Μακάμπι και έχασαν έυκολα από τη Βιλερμπάν είπε ότι: «Είχαμε δύο κακά ματς με τη Βιλερμπάν και σήμερα. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Στην έδρα μας έχουμε ρυθμό, πάιζουμε καλά όμως πρέπει να μάθουμε να το κάνουμε και εκτός έδρας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0