Basket Talk

Ιτούδης: «Υπάρχει κάποιος που να του αρέσει αυτό που γίνεται;»

Ιτούδης: «Υπάρχει κάποιος που να του αρέσει αυτό που γίνεται;»

Τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ FIBA και Euroleague εξέφρασε για μία ακόμα φορά ο Δημήτρης Ιτούδης, στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Λετονία.

Ο προπονητής της εθνικού μας συγκροτήματος, Δημήτρης Ιτούδης, στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Ελλάδας από τη Λετονία με 80-60, στάθηκε περισσότερο στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή μεταξύ FIBA και Euroleague, που έχει ως αποτέλεσμα άλλοι παίκτες να αγωνίζονται σήμερα και άλλοι στον επόμενο αγώνα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς με αντίπαλο το Βέλγιο, διατηρώντας συγκρατημένη αισιοδοξία.

Συγκεκριμένα είπε: «Είχαμε διάθεση προφανώς, τα παιδιά προσπάθησαν στο μέγιστο. Αναμφίβολα, όμως, οι τρεις παίκτες που έχουν εμπειρία από την Ευρωλίγκα είναι αυτοί που σκόραραν 60 πόντους αν δεν κάνω λάθος. Μιλάω, δηλαδή για τον Τίμα, τον Στρέλνιεκς και τον Μπέρτανς. Προφανώς το 6/8 τρίποντα του τρίτου δεκαλέπτου μας πλήγωσε.

Βέβαια η ουσία του θέματος είναι να πούμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο, ήταν εκπληκτικός και βοήθησε την ομάδα. Τα παιδιά προσπάθησαν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά σήμερα προπονήσαμε με μία άλλη ομάδα και αύριο θα διαχειριστούμε μία άλλη. Αυτό σας μοιάζει φυσιολογικό;»

Για τις διαμαρτυρίες που έχουν ήδη ακουστεί δήλωσε: «Υπάρχει κανείς που του αρέσει αυτό; Προφανώς κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Σήμερα η Λετονία ήταν καλύτερη και συγχαρητήρια που κέρδισε. Εντούτοις, είναι σωστό να είναι σήμερα μια άλλη ομάδα και αύριο πάλι να είναι διαφορετική; Δεν εισακούονται οι φωνές που διαμαρτύρονται, δεν είναι τόσο δυνατές ή τόσο ισχυρές, κάτι άλλο συμβαίνει.»

Για τον επόμενο αγώνα κόντρα στο Βέλγιο ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό να μαζευτούμε και να κάνουμε μέσα σε μία προπόνηση πράγματα τα οποία θα χρειάζονταν δύο και τρεις μήνες για να ετοιμαστούν. Την υγεία μας να έχουμε και να δούμε ποιοι θα είμαστε, πώς θα είμαστε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0