Basket Talk

NBA: Σούπερ Κούζμα και δεύτερη σερί ήττα για τους Μάβερικς - Χαμόγελα για τους Χοκς απέναντι στην Φιλαδέλφεια (video)

NBA: Σούπερ Κούζμα και δεύτερη σερί ήττα για τους Μάβερικς - Χαμόγελα για τους Χοκς απέναντι στην Φιλαδέλφεια (video)
Η δράση των αναμετρήσεων του NBA σε Ουάσινγκτον και Ατλάντα, στις αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν ξημερώματα Παρασκευής (11/11).
Μεγάλος πρωταγωνιστής των τεσσάρων αναμετρήσεων, ο Κάιλ Κούζμα, ο οποίος εν απουσία των Μπιλ και Πορζίνγκις έκανε step up και με 36 πόντους (double double - 11 ασίστ) ήταν ο ηγέτης των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στην επικράτηση απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς (113-105). Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος έμεινε στους 22 π., την ίδια ώρα που ο συμπαίκτης του Ντινγούιντι προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις (33π.) απέναντι στην πρώην του ομάδα.


Στην Ατλάντα οι οικοδεσπότες Χοκς υποδέχτηκαν τους λαβωμένους Φιλαδέλφεια 76ερς (εν απουσία του Χάρντεν) και πήραν μία σπουδαία νίκη με σκορ 104-95. Κορυφαίος ο συνήθης ύποπτος Τρέι Γιανγκ (26π.) ο οποίος είξε άξιο συμπαραστάτη των Κλιντ Καπέλα (double double - 18π. και 20 ριμπάουντ). Στην αντίπερα όχθη ο Εμπίντ βρέθηκε σε καλό βράδυ με 26 πό.τους και 13 ριμπάουντ, αλλά δεν κατόρθωσε να περιορίσει τους γηπεοδύχους που σκαρφάλωσαν στην 4η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0