Basket Talk

Vintage Τεόντοσιτς «κάρφωσε» με 5/6 τρίποντα το Μιλάνο

Vintage Τεόντοσιτς «κάρφωσε» με 5/6 τρίποντα το Μιλάνο

Τρεις εντός έδρας αγώνες, ισάριθμες ήττες μετράει έως τώρα στην Ευρωλίγκα η Αρμάνι Μιλάνο που την… πάτησε και από τη συμπατριώτισσά της Βίρτους Μπολόνια στο Φόρουμ με τον Μίλος Τεόντοσιτς να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο 64-59 των “Βιρτουζίνι”.

Η ομάδα του Μεσίνα παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς βάζοντας 23 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο στο υπόλοιπο διάστημα έπαιξε κάτι σαν… μπάσκετ. Επηρεασμένη από τις απουσίες των Μπάρον, Σιλντς και  Ντατόμε η Αρμάνι για να βάλει τους επόμενους 23 πόντους χρειάστηκε… 23 αγωνιστικά λεπτά αλλά όταν το κατάφερε η Βίρτους ήταν ήδη μακριά και η νίκη είχε «πετάξει».

Με μπροστάρη τον αειθαλή Μίλος Τεόντοσιτς που έβαλε 5/6 τρίποντα συμπεριλαμβανομένου ενός buzzer στο τέλος του ημιχρόνου σχεδόν από τη σέντρα (με ταμπλό!) και ενός ακόμη 37’’ πριν το φινάλε του αγώνα για το 64-55 η Βίρτους κυριάρχησε μετά το 12ο λεπτό.

 

 

Από τη στιγμή που πήρε κεφάλι στο σκορ δεν άφησε την πρωτοπορία παίρνοντας πόντους από τον Σενγκέλια και τον Μίκι με την Αρμάνι να μην έχει κάποιο σημείο αναφοράς με εξαίρεση τις προσωπικές ενέργειες του Μήτρου-Λονγκ.

Κάπως έτσι η Βίρτους ξέφυγε 58-43 στο 32ο λεπτό και χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα πανηγύρισε τη νίκη με 64-59.

ΜΙΛΑΝΟ: Ντέιβις 11, Τόμας 2, Μήτρου-Λονγκ 13, Πάνγκος 6, Τονούτ 1, Μέλι 9, Ρίτσι 2, Χολ 8, Μπαλντάσο 1, Χάινς 5, Φόιχτμαν 1

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κορντινιέ 7, Παγιόλα 2, Μπακό, Ζαιτέ 2, Λούντμπεργκ 7, Σενγκέλια 12, Χάκετ 1, Μίκι 14, Οτζελέγε 4, Τεόντοσιτς 15

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0