Basket Talk

Δίχως βασικούς παίκτες των «αιώνιων» η Εθνική κόντρα στη Λετονία

Δίχως βασικούς παίκτες των «αιώνιων» η Εθνική κόντρα στη Λετονία
Σχεδόν 24 ώρες πριν το τζάμπολ του κρισιμότατου αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στη Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και η σύνθεση της ομάδας μας παραμένει ένα τεράστιο ερωτηματικό.
 
Προφανώς στην ΕΟΚ δεν έχουν πάρει το πράσινο φως για παίκτες των δύο «αιώνιων» Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ούτε και της Παρτιζάν (Παπαπέτρου) για τον αγώνα με τη Λετονία και για αυτό την αποστολή στο Ηράκλειο ακολούθησαν 12 παίκτες.
 
Πρόκειται για τους Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.
 
Αυτό σημαίνει ότι «κόπηκαν» οι  Χρήστος Σαλούστρος, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης.
 
Όσον αφορά στους Ευρωλιγκάτους; Το πρωί της Παρασκευής θα ταξιδέψουν από την Κωνσταντινούπολη ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιτούδης πιθανότατα και ο Νικ Καλάθης η συμμετοχή του οποίου όμως στον αγώνα με τη Λετονία είναι αμφίβολη.
 
Όσο για τους παίκτες των «αιώνιων» και τον Παπαπέτρου; Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα δώσει κανείς τους το παρόν παρότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Πέμπτη με την Παρτιζάν. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα παίζουν σχεδόν την ίδια ώρα με την Εθνική κόντρα στη Μπασκόνια οπότε οι Σλούκας, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης και τα αδέρφια Καλαϊτζάκη είναι εκτός. Ίσως ταξιδέψει την Παρασκευή μόνον ο Μιχάλης Λούντζης του Ολυμπιακού αν και προέρχεται από τραυματισμό και είναι άγνωστος ο βαθμός ετοιμότητάς του.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0