Basket Talk

Ουίλιαμσον: «Ήταν βαρύ για εμένα, να μου ασκείται κριτική για τα κιλά μου»

Ουίλιαμσον: «Ήταν βαρύ για εμένα, να μου ασκείται κριτική για τα κιλά μου»
Δηλώσεις του Ζάιον Ουίλιαμσον για την περίοδο αποκατάστασής του.
Θεωρήθηκε ως ένα μοναδικό ταλέντο στην ιστορία του ΝΒΑ, αλλά ο χρυσός, αποδείχθηκε... άνθρακας, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον μίλησε για την περίοδο της αποκατάστασης από τον τραυματισμό του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κριτική που υφίσταται για τα κιλά του.

Αναλυτικά:

«Ήταν άσχημο γιατί είχα έναν τραυματισμό χαμηλά στο πόδι και αυτός καθόρισε το πώς περπατάω, καθόρισε το πώς θα τρέχω και πώς θα κινούμαι. Για τον κόσμο που μου άσκησε κριτική για το σώμα μου, ενώ εγώ την ίδια στιγμή προσπαθούσα να φέρω το πόδι μου στη σωστή κατάσταση. Ήταν βαρύ για μένα, δεν θα πω ψέματα, ήταν βαρύ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος, ακόμα και οι δημοσιογράφοι, είναι εάν είχαν παιδιά, φανταστείτε πώς θα ένιωθαν αν κάποιος μιλούσε για τα παιδιά τους με τον τρόπο που μιλούσε για μένα. Το να κριτικάρουν το σώμα μου, να κριτικάρουν το πώς μοιάζω. Κάθε φορά μιλούσαι για μένα, ήταν για το βάρος μου, για το πώς φαίνομαι. Δεν μπορώ καν να καταλάβω τι αντίκτυπο έχουν όλα αυτά που λένε σε κάποιον».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0